Dragan Mićanović nije u trendu, i nema problem sa tim

Dragan Mićanović nije u trendu, i nema problem sa tim

Autor: | 21/10/2024

0

Glumac Dragan Mićanović godinu koja se bliži kraju pamtiće po velikom profesionalnom uspehu.

Profimedia

 

Započeo ju je u Kanu, gde je serija „Sablja”, koja govori o okolnostima pod kojima je 2003. godine ubijen premijer Srbije, osvojila nagradu za najbolji glumački ansambl u Evropi.

Pročitajte: Dragan Mićanović kao Zoran Đinđić zablistao na crvenom tepihu u Kanu

Godinu će privesti kraju osluškujući utiske domaće publike, koja će od novembra moći da ga vidi u ulozi Zorana Đinđića.

- Prvi put sam bio u Kanu upravo sa serijom „Sablja”. Utisci koje sam poneo su prelepi. Ljubav i energija koju smo osetili od strane publike bila je očaravajuća. Dotakla ih je naša priča i naša sudbina – izjavio je tim povodom Dragan Mićanović, koji je poznat po skromnosti i diskretnom pojavljivanju u javnosti.

Publiku je očarao već na početku karijere, u filmovima „Ubistvo s predumišljajem” i „Lajanje na zvezde”, a posle toga nizale su se uloge i priznanja. Ipak, malo je poznato da je pre nego što je upisao glumu, razmišljao da krene drugim profesionalnim putem.

- Otac, koji je bio hirurg, želeo je da jedan od sinova krene njegovim putem. Pošto je moj brat upisao arhitekturu, trebalo je da to budem ja. Međutim, meni đavo nije dao mira pa sam posle treće godine konkurisao na Akademiju.

- Da me nisu primili, verovatno bih otišao na medicinu, ali nisam siguran da li bih završio to školovanje, dugo i naporno – iskreno je priznao u emisiji „Zdravo misli”.

Ata Images

 

Dragan Mićanović retko daje intervjue, i svoj život brižljivo čuva od radoznalih pogleda. Jedan je od retkih koji nije prisutan ni na jednoj društvenoj mreži.

- Nemam potrebu da još i preko društvenih mreža govorim gde sam bio i šta sam radio. Dovoljno je ovako, meni je dovoljno. Ponekad i previše!

- Nema me mnogo u javnosti, ali to je moja svesna odluka – poručio je u emisiji „Ekskluziv” Dragan Mićanović kome apsolutno ne smeta što nije „u trendu”.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti