Nemanja Vidić danas prima čestitke, ne skida osmeh s lica

Nemanja Vidić danas prima čestitke, ne skida osmeh s lica

Autor: | 21/10/2024

0

Nemanja Vidić, bivši reprezentativac Srbije, iako je već duže vreme u zasluženoj sportskoj penziji, uživa veliko poštovanje kako među navijačima, tako i šire.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Oni koji ga poznaju kažu da je gospodin kakav se retko sreće. Tome u prilog govori svaki njegov javni nastup, stil života, kao i činjenica da brak i porodicu smatra svetinjom.

Pročitajte: Veliko bravo - Nemanji Vidiću pošlo je za rukom ono o čemu svaki sportista mašta

Blistavu karijeru završio je u dresu Intera, a najveću slavu ostvario je kao igrač Mančester junajteda. Sa bivšim saigračima i danas je u odličnim odnosima.

Nemanja Vidić ovih dana boravi u Južnoj Koreji, gde mu društvo prave kolege Rio Ferdinand i Dimitar Berbatov. Proslavljeni sportisti obilaze stadione u Seulu, a ispoštovali su i tradiciju domaćina, pa su isprobali kimona.

Sudeći po snimku koji je objavio na Instagram profilu, čini se da su se odlično zabavili dok su isprobavali stvari u prodavnici.

 

 

Na Dalekom istoku Nemanja danas obeležava svoj 43. rođendan. U njegovoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođen 21. oktobra 1981. godine u Užicu.

Skoro pola svog života proveo je sa suprugom Anom.

Profimedia

 

Upoznali su se pre dve decenije, kada je on bio prvotimac Mančester junajteda, a ona apsolventkinja Ekonomskog fakulteta. Posle godinu dana zabavljanja venčali su se na Zlatiboru, a zajednički život započeli u Engleskoj.

Imaju tri sina, Luku, Petra i Stefana, koji su od tate nasledili ljubav prema fudbalu.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Julian Finney / Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti