Ovacije na sav glas: Kaliopi sa bivšim mužem izašla pred publiku u Skoplju

Ovacije na sav glas: Kaliopi sa bivšim mužem izašla pred publiku u Skoplju

Autor: | 21/10/2024

0

Makedonska Marija Kalas, kako mnogi nazivaju Kaliopi, decenijama je prepoznatljiva po raskošnom glasu i pesmama za sva vremena.

Stefan Samandov

 

Skoro da nema muzičkog takmičenja u regionu, a da mladi talenti, željni da zakorače na muzičku scenu, ne zapevaju neki njen hit, uvereni da će im otvoriti vrata slave.

Pročitajte: Lažna vest o iznenadnoj smrti Kaliopi potresla region

Ovih dana pevačica je održala veličanstven koncert u Skoplju, koji je predstavljao uvertiru u veliku turneju koja joj predstoji. Kao u stara dobra vremena, Kaliopi Bukle putovaće između Bosne, Hrvatske, Srbije... Već sada se zna da će u Beogradu nastupiti 8. marta iduće godine, povodom Dana žena.

„Skoplje... Još uvek sam opijena tvojom energijom i ljubavlju. Čežnja je učinila svoje i na trenutak sam pomislila da je Arena premala za nas. Kakva veličanstvena noć. Hvala vam, lepi moji! Beskrajno sam vam zahvalna, vaša zauvek”, napisla je Kaliopi na Instagram profilu, poneta emocijama.

Ovaj koncert bio je za pamćenje i zbog još jednog razloga. U goste je pozvala svog dugogodišnjeg prijatelja Željka Samardžića, a posebnu čast odala je svom bivšem suprugu i najbližem saradniku Romeu Grillu. 

Stefan Samandov

 

Kaliopi i Romeo ove godine proslavljaju 40 godina saradnje, a tim povodom zajedno su izveli evergrin „Bato” i izazvali ovacije u publici.

Njih dvoje su svojevremeno bili u braku u kojem su dobili sina po imenu Pako. U periodu najveće popularnosti, Kaliopi se sa suprugom preselila u Švajcarsku, gde je provela deset godina.

Vangel Tanurovski

 

- Između nas se nekad dogodila ljubav, istinska i prava. Dogodilo nam se vreme, muzika, dete… Dogodio nam se razvod, bol, patnja… Dogodio nam se život. Nas dvoje imamo svoje živote i srećni smo. Obnovljena saradnja znači više od obnovljene veze jer se muzika ne stvara bez emocija. Romeo je još moj najbliži rod. Romeova stara deviza je: Volite malo, volite dobro, volite - Romea Grila – izjavila je muzička zvezda, koja je kasnije još jednom okušala bračnu sreću.

Ipak, ni taj brak nije potrajao.

- Moji bivši supružnici su danas moji najbolji prijatelji. Verovatno smo to uspeli jer smo svi pametni ljudi – izjavila je.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Stefan Samandov

Pročitajte još

Najnovije vesti