Kad se udruže svekrva i snaja, privatni biznis porodice Rokvić donosi bogatstvo

Kad se udruže svekrva i snaja, privatni biznis porodice Rokvić donosi bogatstvo

Autor: | 22/10/2024

0

Privatni biznis porodice Rokvić cveta, svekrva i snaja udružile snage

Slavica Rokvić je superžena. Sve stiže, i da brine o kući, i da pripazi unuke, i da kuva, i da održava baštu i vrt... Čak je i knjigu napisala.

Supruga folk zvezde Marinka Rokvića ima sijaset interesovanja, a među njima je i kozmetika koju sama pravi. Kolekciji, koju je nazvala „Molekul prirode“, poverenje su poklonile mnoge žene.

Instagram

 
 

− Kombinacija kreme za lice i seruma je upravo ono što je našoj koži potrebno. Nestvaran, zateže, hidrira, neguje, briše bore... Namenjen je svim tipovima kože. Štiti lice od sunca prirodnim zaštitnim faktorom, a preplanulost će jednim delom biti zasluga ovog jedinstvenog preparata – navodi Slavica Rokvić u jednoj od objava na Instagramu.

Ističući da prirodi treba dati vremena, „jer ono što je godinama nepravilno negovano hemijom, parabenima, raznim derivatima koji su davali brz efekat, na duži period je uništavalo kompletan organizam”.

Pročitajte: Jesenji doručak po recepturi Slavice Rokvić - Jedan sastojak baš ubrzava mršavljenje

 

Mora da postoji kontinuitet ako želimo zdrav i vidljiv efekat, kaže. Zato sa negom treba početi ranije.

− Mislite na sebe u dvadesetim kako biste i u šestoj deceniji zadržali mladolikost i svežinu, sjedinite se sa prirodom jer ona ima rešenje za sve. Kada prvi put probate ovaj serum, biće to ljubav za sva vremena.

Instagram

 

Svi proizvodi su prirodni, ručno rađeni. U sastavu kreme za lice nalaze se prvoklasna ulja i njihove esencije, koje je Slavica lično birala:

− Kroz dugi niz godina pravljenja prirodne kozmetike shvatila sam da dodavanjem novih esencija pojačavam dejstvo kreme, podstičući bolju regeneraciju i tonus kože.

Ulja su brižljivo birana, najbolja, jer sam obećala sebi da se neću upuštati u kvantitet, već u kvalitet proizvoda koje i sama koristim.

Instagram

 
 

− Jednom kad se zaroni u svet kozmetike, nove kombinacije i vidici u tom pravcu sami se otvaraju.

Ono što tražimo samo nas pronalazi idući nam u susret. Za sebe uvek birajte najbolje, jer to zaslužujete – kazala je nedavno supruga Marinka Rokvića.

I dok Slavica pravi prirodne preparate za dame njenih godina, njena snaja Bojana Barović otisnula se u iste preduzetničke vode, samo što se bavi kozmetikom za bebe.

Pročitajte: Nikad nije kasno - Slavica Rokvić u 60. godini prima čestitke, sinovi je podržali

Naime, već nekoliko godina Nikolina supruga ima liniju organske kozmetike za bebe koju sve mame obožavaju.

Tako da slobodno možemo da kažemo da privatni biznis porodice Rokvić cveta te da su svekrva i snaja udružile snage i podelile iskustva jedna sa drugom kako bi bile izuzetno uspešne u tome čime se bave.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Rafailović/ATA Images/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti