Atina Tošić kao najplaćenija tinejdžerka, JK otkrila šta joj je donelo veliku zaradu u 13. godini

Atina Tošić kao najplaćenija tinejdžerka, JK otkrila šta joj je donelo veliku zaradu u 13. godini

Autor: | 22/10/2024

0

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića ne voli medijsko eksponiranje pa je teško možemo videti kako na prestoničkim događajima, tako i na socijalnim platformama.

Ipak, ko pamti, Atina Tošić na društvenim mrežama bila je jedna od omiljenih tinejdžerki pre nekoliko godina te je brojala više od 100.000 pratilaca na Instagramu.

Instagram

 

I dok je Nika veoma popularna na TikToku gde svakodnevno govori o raznim temama, njena starija sestra je ugasila profile na svim društvenim mrežama zbog prevelikog pritiska još pre tri godine, tačnije 2021. godine.

Ona je umetnička duša, uživa u druženju sa prijateljima, svira klavir i povučenija je od Jelenine i Duškove mlađe naslednice.

Sada je Karleuša govorila o devojčici koja je nedavno proslavila 16. rođendan, te otkrila zanimljive detalje koje nismo mogli ni da naslutimo: 

- Atina je bila najplaćenija devojčica na Instagramu sa 100 i nešto hiljada pratilaca i onda je samo ugasila, i onda je to prestalo da joj prija.

Pročitajte: Atina Tošić iznenadila pojavljivanjem - Mnogo se razlikuje od sestre Nike

Nažalost, mislim da je to zbog velikog pritiska ljudi koji mene ne vole, pa pošto meni nisu mogli da naude, želeli su to da učine mom detetu.

Ona nije mogla to da izdrži i ugasila je Instagram, a onda je Nika preuzela tu ulogu.

Atina jako lepo svira klavir, igra tenis i perfektno govori engleski, sada obožava Tejlor Svift, u toj je fazi puberteta - rekla je JK.

Ko bi mogao da nasluti da je Atina Tošić na društvenim mrežama zarađivala sa svega 13-14 godina? 

Pop diva ne krije koliko je ponosna što su njene ćerke odrasle u predivne devojčice, lepo vaspitane, s manirima, a očigledno da iako mogu da priušte sve, Atina i Nika žele da se što pre osamostale i zarade svoj dinar.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti