Zašto je Ceca Ražnatović kraljica?

Zašto je Ceca Ražnatović kraljica?

Autor: | 22/10/2024

0

Ceca Ražnatović kraljica - epitet je koji najveću regionalnu zvezdu prati godinama.

A kako i ne bi bio kada ima karijeru o kakvoj skoro sve njene kolege maštaju? Sada je zakazala Ušće 3 za Vidovdan naredne godine, a uveliko sprema i novi album.

Antonio Anhel / Ata images

 

Celo leto pevačica je provela odmarajući se i pripremajući se za nove projekte i obaveze koje su je sačekale sa prvim danima septembra.

Osim što snima novu sezonu „Zvezda Granda”, Ceca vredno radi i u studiju na novim numerama koje planira da predstavi publici pre velikog spektakla koji je zakazan za kraj juna sledeće godine.

Ipak, folk diva pronalazi vreme i da uživa u svemu što radi pa neretko komunicira sa fanovima putem društvenih mreža.

Nedavno je otvorila nalog i na TikToku gde svakodnevno snima šta radi i kako joj protiču dani, a pre izvesnog vremena poželela je da čuje šta to interesuje njene obožavaoce.

Pročitajte: Kad su u sudu stale jedna pored druge, svi su se iznenadili - Ovoliko je Jeca viša od Cece

Jedno od pitanja koje je Cecu nasmejalo je glasilo ovako: „Zašto si tolika kraljica?” Muzička zvezda se nasmejala i u svom stilu odgovorila: 

- Metar i 72 (smeh). Možda zato što je umrla Elizabeta - rekla je sa širokim osmehom na licu Ražnatovićeva što je nasmejalo sve prisutne u šminkernici.

 

@cecaraznatovicoff Replying to @petrovvv._.a Pitali ste - odgovorila sam! 👸🏽😂 #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkan #4you #serbia ♬ original sound - CECA

 

Duhovito i u njenom stilu, Ceca je odgovarala i na brojna druga pitanja, a najviše je bilo onih koji se tiču, pretpostavljate, njenog ljubavnog života.

Ceca Ražnatović kraljica je i po šarmu i po glasu i po stasu, a koliko je zapravo jednostavna, iako je najveća zvezda, pokazuje njeno ponašanje na TikToku.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti