Ivana Dudić rešena da osvoji mladog kolegu, javno mu se udvara

Ivana Dudić rešena da osvoji mladog kolegu, javno mu se udvara

Autor: | 22/10/2024

0

Ljubavni život javnih ličnosti uvek je privlačio veliku znatiželju, tim pre što se većina njih trudi da taj deo života sakrije. Većina, ali ne i Ivana Dudić.

Luka Šarac

 

- Ja se jako teško zaljubim. Možda sam se jednom ili dva puta u životu zaljubila - izjavila je jednom prilikom atraktivna glumica, koja je svojevremeno bila i verena.

Pročitajte: Konačno! Ivana Dudić u venčanici, fotografija govori više od 1000 reči, dirljivo

Ipak, ta priča je davno završena, a ona je spremna za novi početak. Sada je otkrila i sa kim.

- Znaš ko mi se sviđa? To uvek govorim, i njemu sam rekla. Presladak mi je Luka Grbić - priznala je Ivana Dudić u razgovoru za podkast “Poster”.

Glumica je nedavno “uskočila” u predstavu “Divlje meso”, koja se igra na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, pa je tako dobila priliku da Luku češće sreće.

- Oduševim se svaki put kad ga vidim. Nisam mu se nabacivala, ali jesam se udvarala. On je jako mlad, pa mu u šali kažem: “Hoćeš li da te vodim u 'Mek'” - ispričala je.

Luka Grbić, koji je od Ivane mlađi devet godina, rođen je u Beogradu 2000. godine. Iako mlad i na početku karijere, već je ostvario zapažene uloge, kako na televiziji, tako i u pozorištu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Istovremeno, privukao je veliku pažnju devojaka, kojima se, osim njegovog fizičkog izgleda, verovatno dopada i činjenica da je jedan od najinteligentnijih glumaca na ovim prostorima.

Naime, kad je upisao srednju školu, Luka je počeo da volontira u NTC centru gde je saznao za Mensu. Uradio je test, a rezultat je bio 156 IQ! To je granica do koje se radi test inteligencije.

Iako izbegava da govori o svom emotivnom životu, na premijeri predstave “Otac” pojavio se u društvu devojke.

Antonio Ahel/ATAImages

 


 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti