Dom na Bežanijskoj kosi prilagođen Saši, Suzana oazu mira pažljivo sredila

Dom na Bežanijskoj kosi prilagođen Saši, Suzana oazu mira pažljivo sredila

Autor: | 22/10/2024

0

Dom Saše Popovića je porodična oaza

Saša Popović bije najveću životnu bitku! Pre mesec dana primljen je u bolnicu na Zvezdari, kada mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a onda je čelnika „Granda” sačekao dug oporavak u domu na Bežanijskoj kosi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

O Sašinom zdravstvenom stanju oglasile su se mnoge javne ličnosti koje su mu pružile podršku u ovim teškim trenucima, a kada će se vratiti u fotelju kao „žila kucavica” takmičenja „Zvezde Granda” još uvek nije poznato.

Supruga, ćerka Aleksandra i Suzanin sin Danijel, ne odvajaju se od Saše koji dane provodi pretežno u kući prilagođenoj njegovim sadašnjim potrebama.

Pročitajte: Saši Popoviću saopštena informacija, ovo je zvanična odluka produkcije Granda

Inače luksuzni stambeni objekat Saša i Suzana brižljivo čuvaju od očiju javnosti, a samo jednom prilikom pevačica je otkila koliko je važno imati svoju oazu mira.

– Ovo je moja oaza mira, gde punim baterije. Srećna sam kada sam svoja na svome.

Ovo je kuća u kojoj žive ljudi, tu se kuva, pere, pegla, čisti, dokaz da to mesto pripada jednoj porodici – otkrila je Suzana za u emisiji „Premijera vikend specijal”, sedeći za trpezarijskim stolom prekrivenim stolnjakom koji otkriva da u ovoj luksuznoj nekretnini zaista živi porodica i nikako nije usputna stanica ukućana.

Premijera vikend specijal printscreen

 

Prilaz kući podseća na holivudske vile.

Tu su zastakljena ulazna vrata i beli stubovi, prva asocijacija na luksuz. Međutim, kada kročite u dom Suzane Jovanović i Saše Popovića, ubrzo će vam biti jasno da prednost ipak imaju komfor i udobnost.

- Uvek sam volela porodični život. Nisam patila za velikom karijerom, megalomanskim koncertima i mesecima provednim na turnejama. Mir, porodica i dom meni su nešto najvažnije na svetu - ističe pevačica, a to može da potvrdi i svaki kutak njene lepe kuće.

Premijera vikend specijal printscreen

 

Osim udobnosti koja je Saši sada preko potrebna i ishrana u kući je prilagođena zdravstvenom stanju Popovića.

Aleksandra i Danijel ne žive sa Suzanom i Sašom, što je i on potvrdio jednom prilikom.

‒ Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu.

Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - rekao je Saša.

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti