Anđelka slavi rođendan, a na njenu adresu stigla je posebna čestitka puna ljubavi

Anđelka slavi rođendan, a na njenu adresu stigla je posebna čestitka puna ljubavi

Autor: | 23/10/2024

0

Anđelka Stević Žugić danas slavi rođendan.

Glumica puni fantastičnih 40 godina, a čini se da je daleko iza nje turbulentan period. Rođenje ćerke Čarne, poslovni uspesi i uloga sina Jakše događaji su koje će pamtiti iz prošle godine.

A.H./ATA Images

 

Anđelka već nekoliko dana na genijalan način najavljuje svoj divan dan.

Prošetala je Beogradom sa velikim plakatom na kome je pisalo "Pusti teške priče". Zatim je objavila snimak na kome ispraća tridesete, a gotovo da niko nije ostao imun na njen blistavi izgled i izuzetnu liniju.

Čestitali su joj brojni fanovi, koleginice, prijateljice, među njima i Marija Kilibarda. Lepa voditeljka u Insta storiju je objavila fotografiju na kojoj vidimo glumicu u veselom raspoloženju, a zatim je napisala drugarici emotivnu čestitku punu ljubavi.

Pročitajte: Prva fotografija Anđelke Prpić sa ćerkom - Porodični trenuci puni nežnosti i odmor koji će se dugo pamtiti

- Srećna mi bila, Bu moja. Znam da ćeš novu dekadu obojiti sasvim novim nijansama i da ćeš zasijati još jače (hm, može li to uopšte?). Nastavi da šljaštiš i da gledaš svet kroz taj tvoj posebni model naočara. Da ti bude po meri nova decenija. Srećan rođendan! Volimo te - napisala joj je Marija.

Što se tiče njene biografije, Anđelka je rođena u Požarevcu 23. oktobra 1984. godine. Glumu je diplomirala na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu. Igra u Ateljeu 212 i Srpskom narodnom pozorištu.

instagram/andjelkap

 

Popularnost je stekla u televizijskoj seriji "Žene sa Dedinja" (2011-2015). Bila je voditeljka emisije "48 sati svadba", kao i emisije "Noćni TV projekat".

Takođe, njen privatni život nije ostao iza kulisa, pa smo bili svedoci razvoda braka sa Dariom Prpićem, koji se završio na miran način.

Nova ljubav zakucala je na glumičina vrata, te smo imali prilike da na javnom događaju vidimo i novog partnera Marka Žugića sa kojim je u maju Anđelka dobila preslatku ćerku Čarnu.

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti