Supruga Mike Aleksića tri godine od porodične drame potpuno promenila izgled

Supruga Mike Aleksića tri godine od porodične drame potpuno promenila izgled

Autor: | 23/10/2024

0

Miroslav Mika Aleksić pojavio se danas, u pratnji advokata, u Višem sudu u Beogradu, gde je nastavljeno suđenje koje traje od početka prošle godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

On je, kao što je poznato, optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Glumica Milena Radulović prva je izašla u javnost i u potresnom svedočenju iznela sve detalje traume koju je proživela. Posle nje javile su se i druge devojke sa sličnim sudbinama.

Pročitajte: Milena Radulović otkrila kako je roditeljima saopštila da je silovana - Tatu sam odvela na reku, a mama...

Miroslav Mika Aleksić nije se pojavio na zakazanom ročištu u septembru jer je, kako su naveli njegovi pravni zastupnici, lošeg zdravlja.

Poslednji put kada je održano ročište pred sudom su se okupile brojne glumice koje su došle da podrže Milenu, Ivu Ilinčić i ostale devojke, ali i da javno pokažu da se protive svakom vidu seksualnog uznemiravanja. Među njima su bile Branka Katić, Mirjana Karanović...

S druge strane, uz optuženog je od početka slučaja njegova supruga Biljana Mašić, profesorka Fakulteta dramskih umetnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Muža podržava od početka, to je činila i tokom njegovog višemesečnog boravka u pritvoru, ali i kada je počelo suđenje.

- Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv - izjavila je kada je Miroslav Mika Aleksić stigao kući.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz supruga je bila i danas, u Višem sudu, a mnogima nije promaklo da se Biljana Mašić, koja ima 59 godina, od početka procesa fizički dosta promenila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Između ostalog, ranije je nosila kratku frizuru, dok je sada pustila kosu, osedela je i drugačije izgleda.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti