Olivera Kovačević danas je najponosnija tetka

Olivera Kovačević danas je najponosnija tetka

Autor: | 23/10/2024

0

Udala se bratanica Olivere Kovačević

Olivera Kovačević retko daje intervjue, ali iz svakog njenog razgovora sa kolegama lako se može zaključiti da je vezana za svoju porodicu.

Miša Obradović

 

 

Od detinjstva je bliska sa četiri godine mlađim bratom Miletom, a kada se on oženio i dobio tri ćerke, Olivera je svu ljubav usmerila prema devojčicama.

Pročitajte: Otac tri ćerke - Rođeni brat Olivere Kovačević je samo takav zavodnik, četiri godine mlađi, miljenik porodice (foto)

U intervjuu koji je svojevremeno dala za Story, priznala je da koliko voli bratanice, toliko ume i da bude „čelična”.

- One bi rekle da ih stalno nešto kritikujem, obično kada ne polože neki ispit. Mislim da je obrazovanje najvažnije za mladog čoveka i zato na tome insistiram i dosađujem im – rekla je.

Uvažena novinarka tada je otkrila i neke zanimljive detalje iz detinjstva, vezane za odrastanje sa mlađim bratom.

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće – prisetila se.

Tako je bilo nekada, a danas je Olivera Kovačević najponosnija tetka.

Naime, jedna od njenih bratanica izgovorila je sudbonosno “da”, a Olivera je uz fotografije mladenaca podelila i kratku, ali moćnu poruku: “Mina i Dragan. Ljubav.”

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti