Dragoslav Lazić blizance je dobio u 76. godini, njegova supruga otkrila detalje teške borbe za potomstvo

Dragoslav Lazić blizance je dobio u 76. godini, njegova supruga otkrila detalje teške borbe za potomstvo

Autor: | 24/10/2024

0

Supruga Dragoslava Lazića bila je uz njega do poslednjeg dana

Scenarista i reditelj Dragoslav Lazić umro je u 87. godini. Iza sebe je ostavio na desetine filmskih ostvarenja i petoro dece, Anitu, Zorana, Katarinu, Iskru i Lazara.

Nakon razvoda od Dunje Klemenc, sa kojom je bio posle braka sa Snežanom Savić, oženio se 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj, sa kojom je blizance dobio u 76. godini.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U trenutku kada je odlučio da uplovi u zajednički život sa mlađom suprugom Dragoslav je bio na meti osuda jer je razlika u godinama tada bila tabu tema, a najveća podrška mu je bila baš supruga, koja je za medije dala izjavu i otkrila kakav je njihov odnos.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina.

Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje.

Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello!".

Pročitajte: Anita Lazić se zauvek oprostila od oca, reči kidaju dušu

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju.

U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nemaju smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo.

Anotnio Anhel / ATA Images

 

Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je supruga Dragoslava Lazića tada.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Anotnio Anhel / ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti