Oproštajna poruka Vlada Georgieva: Otišla je moja podrška, moja snaga

Oproštajna poruka Vlada Georgieva: Otišla je moja podrška, moja snaga

Autor: | 24/10/2024

0

U kasnim večernjim satima 23. oktobra 2024. godine preminula je Borka Georgiev, majka proslavljenog muzičara Vlada Georgieva.

Tužne vesti potvrdio je pevač na društvenim mrežama, a oproštajna poruka Vlada Georgieva upućena njegovoj najvećoj podrški slama i najtvrđa srca.

Twitter

 

- Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj sudija, moja podrška, moja jedina majka Borka - napisao je i dodao emotikon slomljenog srca.

- Zbogom, majko, i neka te anđeli čuvaju… večno ti carstvo nebesko.

Pamtiću sve što si mi govorila i pamtiću koliko si nas volela, iako si se predstavljala kao stroga učiteljica, bila si jedna divna i plemenita dušica… Zbogom, moja Boki… zbogom dušo moja - napisao je Vlado u objavi.

Pročitajte: Preminula majka Vlada Georgieva

Oproštajna poruka Vlada Georgieva koju je uputio mami na društvenoj mreži "X" svakog je rastužila i potresla jer su ovo najiskrenije reči.

Pevač nije krio koliko je vezan za nju i oca Dragoljuba, koji na početku njegove karijere nisu bili oduševljeni njegovim poslovnim izborom.

Twitter

 

Ipak, s godinama su shvatili da je to ono što njega čini srećnim, te su mu pružali bezrezevnu podršku, a Vlado je obožavao da provodi vreme sa roditeljima za koje su veoma vezane i njegove mezimice.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti