Teško sam izašla iz svega, jaka vera bila mi je vodič: Pevačica potvrdila razvod braka

Teško sam izašla iz svega, jaka vera bila mi je vodič: Pevačica potvrdila razvod braka

Autor: | 24/10/2024

0

Ilma Karahmet (24) jedno je od najtalentovanijih muzičkih imena nove generacije koja je nedavno za hrvatske medije potvrdila da je razvedena, otvoreno govoreći o svom privatnom životu.

Javnosti se prvi put predstavila kao 13-godišnjakinja u muzičkom šouu „Ks Factor Adria”, a pet godina kasnije pobedila je u emisiji RTL „Zvijezde” i ubrzo postala miljenica publike i sakupila više od 80 miliona pregleda na digitalnim platformama pevajući velike hitove.

Maja Topčagić

 

Učila je od velikih muzičkih imena, među kojima su Marija Šerifović, Zdravko Čolić, Nina Badrić, Tonči Huljić i Žak Hudek, a deset godina nakon prvog pojavljivanja na sceni publici je predstavila svoj debi album „Kraj je”, na kojem je radio poslednje tri godine.

Prošle godine je nastupila i na sceni Zagrebačkog festivala sa pesmom „Ne otvaraj mi kofer”.

Pročitajte: Poznata pevačica posvetila pesmu Tošetu Proeskom

Pored vokalnih sposobnosti, pažnju je privukla i privatnim životom. Sa 18 godina udala se za Sedina Lakaču, ali ljubav nije potrajala. Sada je, kaže, razvedena, srećna i spremna za novu ljubav, a planova joj ne nedostaje ni privatno ni poslovno.

Kako se izborila sa razvodom i da li je nova ljubav ušla u njen život, otkrila je Ilma za portal Gloria.hr.

- Razvod je bio najteži period za mene i teško sam izašla iz svega, ali muzika mi je bila vodič, kao i jaka vera u Boga.

Nisam izgubila veru u ljubav, trenutno nisam zaljubljena. Ali što je najvažnije, srećna sam. Radim na sebi i na poznavanju sebe, a nova ljubav će doći - bila je iskrena pevačica.

Maja Topčagić

 

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović instagram/ilmakarahmat

Slične Vesti

Pročitajte još