Viktor Živojinović ludo je bio zaljubljen u pevačicu, a ona je sada udata žena

Viktor Živojinović ludo je bio zaljubljen u pevačicu, a ona je sada udata žena

Autor: | 25/10/2024

0

Viktor Živojinović ljubav nikada nije preterano eksponirao na društvenim mrežama i u medijima.

Iako je sin jednog od najpopularnijih parova u regionu, te se od prvog dana života nalazi pred kamerama, on se trudi da svoju intimu sačuva isključivo za sebe.

Antonio Anhel / Ata images

 

Već nešto više od godinu dana ljubi zgodnu voditeljku i manekenku Sofiju Spasojević, sa kojom je nedavno otpočeo zajednički život u najprestižnijem naselju u srpskoj prestonici gde ima stan.

Znamo za tek nekoliko njegovih devojaka, ali ne znamo da je Viktor Živojinović ljubav od malih nogu gajio prema jednoj od najuspešnijih i najlepših pevačica sa naše javne scene.

Seka Aleksić važi za jednu od najlepših žena na domaćoj estradi, te je činjenica da joj u životu nije nedostajalo udvarača.

Ipak, jedan od najslađih njenih udvarača bio je sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Naime, kada je imao svega šest godina, Viktor je bio opčinjen Sekom i napisao joj je ljubavno pismo.

Pročitajte: Devojka Viktora Živojinovića pala u emisiji, kamere snimile nezgodu VIDEO

O ovoj epizodi Seka je sa osmehom govorila u jednom potkastu, opisavši ponovni susret sa sinom Lepe Brene nakon 20 godina od prvog ljubavnog pisma koje joj je uručio.

- Obradovala sam se Breni i Breninom sinu Viktoru, koji je tada sedeo pored mene i pričao da majci radi vizuale za koncerte.

Ja Viktora znam od kada je bio dete i nikad neću zaboraviti kad mi je doneo ljubavno pismo na snimanje. Dolazi Brena i kaže mi: "Znaš šta, Seko, moj sin je zaljubljen u tebe i doneo ti je pismo".

 

 

I on dolazi i donosi pismo sa srcima i piše da me voli - prisetila se Seka u intervjuu za "Extra fm" i sa osmehom dodala.

- A sada sedi pored mene ozbiljan, visok čovek, koji majci radi vizuale za koncerte. Zamislite vi, to dete je odraslo i sad nešto radi svojoj majci i poželela sam da i moj sin tako meni nešto radi jednog dana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti