Vaspitanje se nosi iz kuće: Nika Tošić postupkom i rođenu majku iznenadila

Vaspitanje se nosi iz kuće: Nika Tošić postupkom i rođenu majku iznenadila

Autor: | 25/10/2024

0

Nika Tošić brani mamu na društvenim mrežama kad god za to oseti potrebu, odnosno uvredi je neki komentar koji nije primeren.

Jelenina i Duškova mlađa ćerka veoma je popularna na TikToku, gde broji desetine hiljada pratilaca, među kojima ima i onih koji žele makar virtuelno da je povrede.

Instagram printscreen / karleusastar

 

Najčešće time što će uvrediti njenu majku ili sestru, ali se Nikini komentari koji su pre svega kulturni a opet argumentovani i jasni uvek prepričavaju.

Gostujući nedavno u jednom podkastu pop diva dotakla se i te teme, pa otkrila koliko je srećna i ponosna što su njene mezimice odrasle u predivno vaspitane devojke, što je njoj najbitnije.

- Jadna moja deca... Jako je tužno kad dete mora mamu da brani na društvenim mrežama. Potresno je, zar ne, kad te dete maloletno brani. Mama joj je zabranila da koristi jednu jedinu ružnu reč.

Onda je ona našla način kako mamu da brani, a da nikog ne uvredi. Vaspitanje moje dece mi je jako bitno, jer one su moje ogledalo. Ne smeju da se koriste ružne reči. A kad kažu: „Mama, ali ti psuješ”...

Pročitajte: Duško Tošić u zagrljaju lepotice, porodični problemi daleko iza njih

Mama može, tako je i meni moja Divna govorila: „Ne smeš nikada drogu, poroke, kad vidiš da neko puši, pije”. A ja joj kažem: „Mama, ali ti pušiš”, a ona: „Drugo sam ja, drugo sam ja” - ispričala je Jelena, pa dodala:

- Moja deca su skup dobrog uticaja iz kuće, sve dolazi iz kuće. Kad vidite drugu decu javnih ličnosti, možete da ocenite kako odrastaju, kakvi su im roditelji i da li su dobro vaspitana deca.

One su divne devojčice, fantastične u školi, jako skromne, veoma lepo vaspitane. Ne smeju da koriste ružne reči, moraju da poštuju starije, da svakome persiraju i da poštuju ljude.

 

 

Ali, naravno, da budu sposobne za život van staklenog zvona. Moraju da razumeju da ima mnogo loših ljudi, koji ne znaju njihovu mamu, koji žele da naude njihovoj mami.

Moraju da budu spremne i sposobne, naučene na život, a život je borba, život su usponi i padovi. Da budu jake devojčice, a u svoj toj borbi i jako lepo vaspitane devojčice.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić TV Happy Youtube/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti