Keba prodao kuću iz koje je krenuo u svet

Keba prodao kuću iz koje je krenuo u svet

Autor: | 25/10/2024

0

Dragan Kojić Keba duže od tri decenije jedan je od najpopularnijih folk pevača na ovim prostorima, a isto toliko dugo živi u Beogradu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Sa suprugom Oljom je na Bežanijskoj kosi izgradio pravi raj, koji odiše luksuzom. Kraj poznat po  „karingtonkama” okupio je brojne poznate ličnosti, a prve komšije Kojića su Lepa Brena i Saša Popović.

Pročitajte: Letnjikovac, bazen i bašta lavande - Keba i Olja od dvorišta napravili bajku, u ovoj oazi je nekad uživala Severina

Kebina vila okružena je nestvarno lepim dvorištem u kome caruju bujno zelenilo i raznoliko cveće, o kojem najviše brine Olja. Dobro upućeni tvrde da se kuća folk zvezde prostire na više od 300 kvadrata, kao i da je unutrašnjost uređena u starinskom stilu sa primesama klasike.

Kao što je poznato, Dragan Kojić Keba rođen je u Loznici, gde je sve donedavno imao kuću. U njoj je, kako su pričale komšije, živeo do osamdesetih. Dok mu je majka bila živa, navraćao je često, a kasnije sve ređe i ređe.

Iako se još pre dve godine pojavila vest da pevač prodaje prostranu dvospratnicu u kojoj je odrastao i iz koje je krenuo u svet, to je učinio tek nedavno.

Blic TV screenshot

 

O tome su za emisiju „Metar moga sela” svedočili meštani Loznice, koji ga poznaju od detinjstva.

Blic TV screenshot

 

Mnogi od njih imali su samo lepe reči. Komšije sa kojima su novinari razgovarali rekli su da je Dragan Kojić Keba izuzetno ljubazan, da se uvek javi na ulici i svakoga pozdravi, pa na kraju poručili:

- Volimo našeg Kebu najviše na svetu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti