Slučaj Bjele i Gage Antonijevića dobio epilog

Slučaj Bjele i Gage Antonijevića dobio epilog

Autor: | 25/10/2024

0

Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je danas da Dragan Bjelogrlić dobije uslovnu kaznu zatvora od šest meseci, sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

To je epilog sukoba između Bjele i reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji se desio 23. avgusta 2021. godine u niškom hotelu „Ambasador”.

Pročitajte: Prvi put posle incidenta sa Bjelogrlićem - Reditelj Gaga Antonijević sav u modricama i podlivima uživo u emisiji

Na ovu presudu, kako je navedeno, tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe.

U završnim rečima tužilaštvo je predložilo da sud Bjelogrlića osudi na kaznu zatvora od šest meseci, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu.

Bjelogrlić je u svojoj odbrani detaljno opisao odnos njih dvojice, tvrdeći da ga Antonijević napada godinama, te da je sukob u Nišu posledica narušenih odnosa.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je avgusta 2021. godine, pod sumnjom da je u niškom hotelu napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

‒ Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok nije počeo da me udara. Sedeo je sa Katarinom Radivojević. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem ‒ rekao je tim povodom za „Kurir“ reditelj.

Istraga u ovom slučaju sprovedena je u Nišu, ali je nakon podizanja optužnog predloga protiv Bjelogrlića Osnovni sud u Nišu zatražio da se predmet delegira beogradskom sudu, što je Vrhovni kasacioni sud (VKS) odobrio iz razloga procesne celishodnosti, pošto su i optuženi i oštećeni, kao i branilac i svedoci, svi iz Beograda.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti