Ćerka Ljiljane Jakšić danas ima 11 godina, želi da postane glumica

Ćerka Ljiljane Jakšić danas ima 11 godina, želi da postane glumica

Autor: | 25/10/2024

0

Ćerka Ljiljane Jakšić želi da postane glumica

Glumica Ljiljana Jakšić, poznata kao Salveta u „Kursadžijama”, ostala je u drugom stanju u 52. godini.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ona je te 2013. godine na svet donela zdravu devojčicu, kojoj je dala ime Darija. Otac njene ćerke, kako je izjavila, nikada nije osetio potrebu da vidi svoje dete i preuzme roditeljsku odgovornost.

Pročitajte: Glumica je rodila u 52. godini, a otac ni dan danas ne želi da je vidi - Pogledajte kako sada izgleda Salvetina ćerka, drugo dete FOTO

– Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako krenuo svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati. Ne optužujem ga, ali ga ne razumem – rekla je svojevremeno.

Ljiljana Jakšić od prvog dana sama podiže ćerku i nikada se ni na šta nije požalila, iako je sigurno bilo i teških trenutaka u njihovom zajedničkom životu.

U svemu što se dešava oko njene naslednice prepoznaje samo ljubav i radost, a u majčinstvu beskrajno uživa. Darija je 2020. krenula u prvi razred, a za njenu majku to je bio događaj za pamćenje.

- Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas (smeh). Čim smo ušle u školsko dvorište, krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama – prisetila se glumica u razgovoru za HELLO!.

Luka Šarac

 

Od tada su prošle godine, a devojčica je ove jeseni krenula u peti razred.

- Ćerkica je odlično, raste. Ima već 11 godina. Dobra je, uči, a i ja sa njom. Trenutno učim sastav ćelije, kao i okeane i mora – rekla je uz smeh u razgovoru za Informer, pa otkrila u kom smeru idu njena interesovanja.

- Sad je već zanima gluma. Svake godine je sa mnom na otvaranju Skadarlije, na podizanju zastave. To je jako veseli. Učestvovala je nekoliko puta i na na „Šeširijadi”, imala je svoj šešir i takmičila se. Videćemo u kom smeru će dalje ići njeno interesovanje za glumu.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti