Hju Džekmen posle razvoda ljubi koleginicu

Hju Džekmen posle razvoda ljubi koleginicu

Autor: | 26/10/2024

0

Godinu dana nakon što se razveo od Debore Li Fernes, sa kojom je proveo skoro tri decenije, Hju Džekmen ima novu ljubav.

Photo by Amy Sussman/Getty Images

 

U pitanju je glumica koja je i dalje zvanično udata, iako je nedavno podnela zahtev za razvod. Reč je o Saton Foster, dvostrukoj dobitnici nagrade Toni, koju naša publika prepoznaje po televizijskoj seriji “Mlađa”.

Pročitajte: Hju Džekmen iznenadio svet, kraj posle 27 godina: Rastajemo se u ljubavi i prijateljstvu

U Holivudu je odavno javna tajna da su Hju Džekmen i Saton Foster zajedno, a kruže glasine da je njihova romansa otpočela znatno ranije i dovela prvo do kraha njegovog, a zatim i njenog braka sa scenaristom Todom Grifinom.

Pored glume, ovaj par vezuje mnogo zajedničkih interesovanja, kao što su muzika, ples, humanitarni rad.

Osim toga, oboje su usvojili decu. Hju Džekmen sa bivšom suprugom ima ćerku Avu i sina Oskara, dok je Saton usvojila ćerku Emili.

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

 

Australijski superstar i njegova bivša žena upoznali su se 1995. godine na snimanju serije. Njihov brak je trajao 27 godina i važio skladan i srećan. Uprkos svemu, neretko su se mogle čuti reči da bi Hju mogao da ima mogao da ima i lepšu i mlađu izabranicu, od 13 godina starije Debore.

Mike Coppola/Getty Images

 

- Rastajemo se u ljubavi i prijateljstvu. Blagosloveni smo što smo skoro tri decenije proveli zajedno u prelepom braku. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se raziđemo kako bismo se bavili ličnim razvojem. Porodica je uvek bila i biće na prvom mestu. Ovo novo poglavlje u našim životima prihvatamo sa ljubavlju, zahvalnošću i dobrotom - stoji u zajedničkom saopštenju koje je australijski par objavio prošlog septembra.

Godinu dana kasnije, Hju Džekmen je u srećnoj vezi sa sedam godine mlađom koleginicom Saton Foster i spreman je za početak novog životnog poglavlja. 



 

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Photo by Kate Green/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti