To mi je sada rutina, kao pranje zuba: Slaven priznao posle toliko godina

To mi je sada rutina, kao pranje zuba: Slaven priznao posle toliko godina

Autor: | 26/10/2024

0

Otkako je diplomirao glumu u klasi profesorke Mirjane KaranovićSlaven Došlo ređa ulogu za ulogom. Publika ga najviše prepoznaje iz brojnih serija, kao što su “Urgentni centar”, “Vojna akademija”, “Ubice mog oca”, “Biser Bojane”, “Deca zla”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Rođen je u Somboru, gde je na pozorišnoj sceni napravio prve glumačke korake.

Pročitajte: Tajna iz detinjstva: Slaven Došlo priznao ono što bi malo ko imao hrabrosti

Popularnost koju mu je donela prva uloga,  u filmu “Panama”, kako je pričao stigla je preko noći i promenila mu život iz korena.

- Kad sam završio akademiju, mnogo toga mi se izdešavalo brzinom svetlosti. U jednom trenutku sam se nalazio u Kanu na koktel zabavi sa Natali Portman, a već u sledećem igrao predstavu u Novom Sadu. Trebalo je da obradim gomilu informacija, lica, činjenica, događaja.

Tada je, priznao je, prvi put posetio psihoterapeuta.

- Trebao mi je neko da mi pomogne da u glavi nekako složim sve te utiske. Generalno, mislim da je to korisna stvar – istakao je mladi glumac koji je konstantno pred očima javnosti, samim tim i meta raznih komentara sa kojima se treba nositi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Praksu odlaska kod psihoterapetu Slaven Došlo zadržao je do današnjih dana.

- Dugo idem na psihoterapiju, sigurno tri – četiri godine. To mi je već postala rutina, kao pranje zuba. Ovo mi dođe kao higijena za mozak. Na svakih sedam dana odem i lepo se ispričam sa nekim – otkrio je nedavno za emisiju “Ekskluziv”.
 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović M.M./ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti