Nakon 20 godina Bogoljub o Jeleni: Ako je oženiš ne očekuj da kuva pasulj

Nakon 20 godina Bogoljub o Jeleni: Ako je oženiš ne očekuj da kuva pasulj

Autor: | 26/10/2024

0

Jelena Karleuša svojevremeno je bila u braku sa Bojanom Karićem, a rastali su se jer navodno Bogoljub Karić nije odobravao izbor svog bratanca.

Instagram

 

- Bogoljub Karić bio je protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV iako sam bila ekskluzivac. Rekao mi je da je protiv naše ljubavi.Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji, Sreten i Slavica, su mene obožavali - rekla je Jelena. 

Pročitajte: Optuživali su je da se udala zbog novca - Evo šta je Jeleni Karleuši pripalo posle razvoda od Bojana Karića

Par se rastao posle nekoliko meseci zajedničkog života. I, mada je od tada prošlo dvadeset godina, i svako je krenuo svojim putem, o toj epizodi u Jeleninom emotivnom životu i danas se priča.

Konačno, došlo je vreme da i Bogoljub Karić iznese svoje mišljenje o bivšoj snaji. 

-Jelena je neobična žena. Ti ako oženiš Jelenu Karleušu, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš sa tim - započeo je u svom stilu prvi čovek porodice Karić

M.K./ATA Images

 

Za muzičku zvezdu imao je samo reči hvale:

- Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna. U svom poslu je majstor visoke klase. Ali mi smo u Srbiji, teško je Džajiću da bude Pele u Srbiji, Bogoljubu Kariću Ilon Mask ili na kraju krajeva Jeleni Karleuši da bude Madona. Sve su to okolnosti gde se rađamo i gde živimo - naveo je Karić, pa otkrio šta posebno ceni kod Jelene.

Bogoljub Karić pohvalio je i Jelenin društveni angažman.

- Sviđa mi se Jelenin patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu - zaključio je Bogoljub Karić za Informer.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović F.S, M.K./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti