Dočekala: Ljiljana Stjepanović deli kadar sa unukom

Dočekala: Ljiljana Stjepanović deli kadar sa unukom

Autor: | 26/10/2024

0

Unuka Ljiljane Stjepanović krenula bakinim stopama

Ljiljana Stjepanović ovih dana obeležava pet decenija uspešnog rada, a dobar deo karijere provela je u Pozorištu na Terazijama. Publika je pamti i po mnogim televizijskim serijama, kao što su “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, “Ljubav, navika, panika”.

Ata Images

 

Priznata umetnica rano se udala, kada je imala samo 21 godinu. Dobila je dva sina, ali se ubrzo razvela.

Pročitajte: Iz kratkog braka dobila je dva sina koja je sama podigla - Ovo su Vlastimir i Igor, najveći ponos Ljiljane Stjepanović FOTO

- To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru s jednim roditeljem, nego u lošoj atmosferi – prisetila se svojevremeno u intervjuu za Story.

Danas je Ljiljana Stjepanović baka četiri unuke koje obožava.

- Neka su sinovi živi i zdravi, ali unuke su nešto posebno. Mnogo sam vezana na sve četiri. Kad ih ne čujem i ne vidim nekoliko sati baš ih se uželim. Ne stižem da se bavim njima onoliko koliko bih želela i koliko imam potrebu, ali kad smo kod kuće stalno nešto smišljamo.

Najstarija unuka, Ksenija Repić, uz baku je od malih nogu zavolela glumu. Sa njom je često odlazila i u Pozorište na Terazijama, gde je praktično odrasla.

Rano je pokazala želju da krene tim putem, a još kao devojčica sa Ljiljanom se pojavila u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

- Imam razmak između zuba na baku i dosta ličim na nju kad je bila mlada – rekla je Ksenija jednom prilikom za TV Prva, ne krijući ko joj je profesionalni uzor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

Fakutlet dramskih umetnosti bio je logičan izbor, a stigli su i prvi angažmani. Mladu glumicu gledali smo u seriji “Azbuka našeg života”, a to je tek početak.

- Uključila se u repertoar Pozorišta na Terazijama. Uskočila je u mjuzikl “Cigani lete u nebo”, a dobila je ulogu i u novom mjuziklu “Balkan ekspres”. Planiramo da radimo jednu duo dramu, ali i ona i ja smo dosta angažovane, pa nemamo slobodnog vremena – kazala je Ljiljana Stjepanović za Blic.

- Ksenija će igrati u Pinkovoj seriji “Ljubav u tišini”, u kojoj igram i ja – dodala je glumica s neskrivenim ponosom.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti