Minja Miletić danas je direktorka velikog medija, a završila je jedan od najtežih fakulteta u roku

Minja Miletić danas je direktorka velikog medija, a završila je jedan od najtežih fakulteta u roku

Autor: | 27/10/2024

1

Karijera Minje Miletić je bez ijedne mrlje od kada se pojavila na medijskom nebu Srbije.

Njeni intervjui sa svim eminentnim i bitnim ličnostima iz oblasti politike i društva se pamte i prepričavaju, a ona sada ima novu funkciju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, već nekoliko sezona radi na televiziji Euronews gde ima svoju autorsku emisiju. Ipak, smatrala je da je sada pravi trenutak da se oproba u nečemu novom.

Naime, Minja je postala regionalna direktorka pomenute medijske kuće te će sada na malo drugačiji način raditi u medijima.

Osim toga, ona ima podkast "Telcast" koji je postao jedan od najgledanijih nakon samo nekoliko epizoda emitovanja, a tu možemo da vidimo pravu Minju, opuštenu, vedru, nasmejanu.

Iako je novinarska karijera Minje Miletić blistava, te bi mnoge njene kolege poželele da krenu njenim stopama, ona se školovala za nešto što nema veze sa novinarstvom i medijima.

Pročitajte: Minja Miletić sa rođenom sestrom u centru Beograda, malo ko zna da je reč o ovoj poznatoj lepotici FOTO

Tokom odrastanja, Miletićeva je imala tri ljubavi - glumu, medicinu i novinarstvo. 

Svoju ljubav prema glumi gajila je i u srednjoškolskim danima u XIV Beogradskoj Gimnaziji koju je završila. Čak je u početku, posle tek trećeg razreda Gimnazije, upisala Akademiju dramskih umetnosti.

Ipak, shvatila je da je njena ljubav jača prema medicini.  Zbog toga se ipak odlučila za Medicinski fakultet u Beogradu koji je i završila 2007. godine i tako postala doktor medicine.

Miloš Nadaždin

 

Međutim, posao u struci nije odmah našla, a ukazala joj se prilika da se okuša u još jednoj oblasti koju je volela celog života – novinarstvu.

Tako je prvi put ušla u svet medija kao voditelj na Trećem kanalu RTS-a u Beogradu. To je bio njen prvi profesionalni aranžman u medijima.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti