Ana Mihajlovski ima najboljeg bivšeg muža? Malo koji muškarac bi to uradio posle razvoda

Ana Mihajlovski ima najboljeg bivšeg muža? Malo koji muškarac bi to uradio posle razvoda

Autor: | 27/10/2024

0

Iva Stamenković, najstarija ćerka Ane Mihajlovski početkom oktobra proslavila je punoletstvo.

Rođendanski poklon stigao je nešto ranije, a za to se najviše potrudio bivši suprug Ane Mihajlovski, odnosno Ivin tata Goran Stamenković.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Voditeljka je nekoliko godina provela u ljubavi sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" kojem je i rodila mezimicu, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

Toliko dobrim da neretko putuju zajedno, naravno sa naslednicom kojoj se trude da obezbede sve što poželi jer je izrasla u predivnu devojku.

Tako su pre nešto više od mesec dana otputovali u Minhen posebnim povodom. Naime, Ivina velika želja je bila da ode na koncert čuvene Adel što su joj roditelji i poklonili za 18. rođendan.

Nekoliko dana su Goša, Ana i slavljenica proveli u nemačkoj prestonici a na društvenim mrežama smo mogli da vidimo koliko uživaju zajedno.

Pročitajte: Uhvatili smo Anu Mihajlovski u centru Beograda, voditeljka zna kako da izbegne gužvu FOTO

Bivši suprug Ane Mihajlovski je devojkama priredio putovanje iz snova, a najsrećnija je bila upravo Iva kada vidi roditelje na okupu.

Pre nekoliko godina njih troje su obilazili Ameriku, a mnogi se pitaju kako Anin sadašnji suprug Mirko Grubin ovo prihvata.

Instagram

 

Rekli bismo da je potpuno liberalan i da mu to ne smeta jer zna da između bivših supružnika emocije ne postoje već samo želja da ulepšaju život njihovoj mezimici.

Priznaćete, retko koji bivši par ovako funkcioniše. Ana i Goran su primer da se sve može samo kada se hoće, bravo!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti