Željku bi danas rekla... Ceca najveću želju nije ostvarila

Željku bi danas rekla... Ceca najveću želju nije ostvarila

Autor: | 27/10/2024

0

Suprug Cece Ražnatović život je izgubio 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu kada je u njega pucano iz više metaka.

Folk diva ostala je veoma mlada udovica, mlađa ćerka Anastasija imala je nepune dve godine kada joj je otac ubijen, te je pred pevačicom bio veoma težak zadatak, da decu izvede na pravi put.

Antonio Anhel / Ata images

 

Danas 24 i po godine kasnije, ona sa ponosom može da kaže da je u tome uspela jer su i Veljko i Tasa uspešni i ostvareni ljudi, pre svega vaspitani, empatični i kulturni.

Bilo je teško bez Željka, bilo je raznih situacija iz kojih Ceca nije mislila da će uspeti lako da izvuče, a ipak je uspevala.

A šta bi to ona njemu rekla danas da može? Da je tu pored nje, da je čuje odnekud? 

Upravo to pitanje postavila joj je makedonska novinarka što je pevačicu navelo da dobro razmisli pa odgovori:

Pročitajte: Zašto je Ceca Ražnatović kraljica?

- Pa rekla bih mu da je ostala velika praznina. Posebno u sobi kod dece, praznina koju ne može ništa popuniti, roditelje niko i ništa ne može zameniti.

Rekla bih mu da sam uspela. Iako sam sa 26 godina ostala sama sa dvoje male dece, jedno je imalo tri a drugo godinu i po dana. 

@cecalivenews -Šta bi Ceca rekla Arkanu da je sad pored nje🕊️🥺 #cecaraznatovic #ceca #raznatovic #arkan ♬ original sound - FAN PAGE🎬

Rekla bih mu da sam uspela da ih vaspitam, da ih uputim na pravi put i da sam jako ponosna na njih. Rekla bih mu da sam još jača, nezavisna, bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila, uspevala ili padala.

Ali nisam se slomila ni na trenutak. Rekla bih mu da ne brine i da ga nismo zaboravili, niti ćemo ikad - sa suzama u očima rekla je Ražnatovićka.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti