Nakon 20 godina Žika Jakšić otkrio zašto je zapravo Bane Mojićević pobedio u Zvezdama granda

Nakon 20 godina Žika Jakšić otkrio zašto je zapravo Bane Mojićević pobedio u Zvezdama granda

Autor: | 28/10/2024

0

Kako je Bane Mojićević pobedio u Zvezdama Granda

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” pune dve decenije jedna je od najgledanijih emisija u regionu. A sve je krenulo 2004. godine, kada je pobedu odneo Bane Mojićević, talentovani osamnaestogodišnjak iz Čačka.

Antonio Anhel / Ata images

 

Iako su se kasnije mnogi trudili da se ugledaju na njih, popularnost koju je uživala prva postava u međuvremenu niko nije uspeo da prevaziđe.

Pročitajte: Pričalo se da je napustio ženu i decu i pokušao da sakrije razvod - Bane Mojićević ponovo voli, ona mu je zarobila srce

Te godine favorit je bila Tanja Savić. Plenila je glasom, mladošću izgledom i harizmom. Ipak, glasovima publike trijumfovao je Bane Mojićević, što su razočarani Tanjini fanovi osporavali tvrdeći da je sve namešteno.

Od tada je prošlo dve decenije, Tanja i Bane su izgradili uspešne karijre i ostali dobri prijatelji.

Danas oboje iza sebe imaju po jedan brak okončan razvodom, i dvoje dece.

Nedavno su, zajedno sa producentom Žikom Jakšićem, gostovali u šou programu “Amidži šou”. To je ujedno bila prilika da prvi put, posle dvadeset godina, čujemo istinu o Banetovoj pobedi.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Tačno je da je Tanja Savić bila favorit, još od audicije. Ali, pobedio je Bane Mojićević. Jednostavno, ljudi su glasali za njega. Treba imati u vidu da publika koja prati takmičenje učesnike doživljava u širem kontekstu od toga kako neko peva – rekao je Žika, pa pojasnio dalje:

- Bane Mojićević je tokom takmičenja ostavio divan utisak. Emisija je imala izuzetnu gledanost, pratile su je sve generacije, a uglavnom su glasali stariji. Mnogi su glasali za Baneta vodeći se mišlju “ljubi ga majka, ovo je moj budući zet”. Ali, šalu na stranu on je izuzetan pevač i njegova pobeda je zaslužena.

Tokom gostovanja kod Ognjena Amidižića Bane Mojićević je pokazao i da je odličan imitator, a prisutni u studiju odlično su se zabavili slušaju kako je “skinuo” glasove brojnih kolega.

Nakon svega, Žika Jakšić imao je da poruči samo jedno:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

- Jeste li ga čuli? I vi se još pitate kako je pobedio!

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Katarina Drajic, Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti