Ana Mihajlovski pokazala bankovni račun, stanje kritično

Ana Mihajlovski pokazala bankovni račun, stanje kritično

Autor: | 28/10/2024

0

Ana Mihajlovski pre izvesnog vremena pojavila se posle duže medijske pauze na malim ekranima i u društvu kolege Danila Mašojevića vodila je jutarnji program na Novoj S.

Ipak, tu se nije dugo zadržala, te trenutno nema profesionalni angažman pa ni ne čudi kakav je bankovni račun Ane Mihajlovski.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Voditeljka je veoma popularna na društvenim mrežama pa joj je to sigurno jedan od vidova zarade, a kako je i majka troje dece sigurni smo da se bavi nekim poslom iza kamere.

Ona ne voli javno da se eksponira kada za to nema dovoljno dobar povod, a dok ne naiđe neki novi televizijski angažman možemo je sretati samo na Instagramu.

Ona je danas u prepodnevnim časovima objavila naizgled svoju običnu fotografiju na Instagram storiju, ukoliko ne pogledate u donji desni ugao.

Tu možemo videti snimak ekrana, tačnije sms poruke koja joj je stigla neposredno pre nastanka te fotografije, a na kome piše koja joj cifra ostala na kartici.

Pročitajte: Ana Mihajlovski ima najboljeg bivšeg muža? Malo koji muškarac bi to uradio posle razvoda

Bankovni račun Ane Mihajlovski je udario u dno, rekli bismo s obzirom da nekoliko dana pred kraj meseca ona ima samo raspoloživih 83 dinara.

Verujemo da je ovime htela da pokaže da i ona živi kao sav normalan svet, tačnije da nije sve med i mleko već da kao i većina jedva čeka početak meseca kako bi joj legla plata.

Instagram

 

Podsećanja radi, dugo se spekulisalo da je Ana na poklon od supruga Mirka Grubina dobila veliki salonac u Zemunu što je ona svojevremeno demantovala:

- Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem. Za to mogu da budem zahvalna jedino Mitrovićima, koji su mi obezbedili stalan posao i šansu da preko banke obezbedim taj stambeni kredit - rekla je svojevremeno voditeljka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti