Ozge Jagiz, Rejhan iz serije „Zakletva”: Redovno čitam sve komentare na društvenim mrežama

Ozge Jagiz, Rejhan iz serije „Zakletva”: Redovno čitam sve komentare na društvenim mrežama

Autor: | 10/03/2020

0

Mlada glumica Ozge Jagiz u Turskoj je stekla popularnost zahvaljujući odlično odigranoj ulozi u seriji „Ime mi ti daj”. Dok je radila na tom projektu upoznala je Gokberka Demirdžija, koji je tamo bio negativac, a sada joj je parnter u „Zakletvi”. Njih dvoje imaju odličnu hemiju, čak se priča i da Jagizova pokušava da ga zavede, ali da on ne želi da joj se uvuče u krevet, smatrajući da je suviše mlada za njega. Bilo kako bilo, "TV Novele" donose intervju sa Ozge, koju ovom prilikom možete da upoznate malo bolje.

Koji trenutak smatrate prelomnim u svom životu?

Prelomna tačka za mene je bila trenutak kad sam odlučila da se bavim glumom – život delim na pre i posle dana kad sam odlučila da ću postati glumica.

Ako bi se snimao film o vašem životu, koje glumce biste voleli da vidite u njemu?

Volela bih da na velikom platnu u tom slučaju vidim En Hatavej i Zerin Tekindor

Šta obično radite u slobodno vreme?

Volim da ga provodim sa porodicom i bliskim prijateljima. Uživam u gledanju filmova. Međutim, s obzirom na to da po ceo dan snimam, nemam baš vremena za takve aktivnosti. No, kad se desi da sam slobodna, obično pogledam neki film, odem u pozorište ili na koncert. Inače, obožavam muziku! 

Imate li neki hobi? 

Obožavam da provodim vreme u kuhinji. Kuvanje je jedan od mojih najdražih hobija.

Od svih scena koje ste dosad snimili za seriju „Zakletva”, koja vam je omiljena i zašto?

Dosad sam snimila toliko mnogo scena... Sve su divne. Međutim, ona koja mi prva na pamet u ovom trenutku je scena kad Emir optužuje Rejhan da ga je varala. Zvuk koji je izašo iz mene kad sam pokušala da ga ubedim da greši... To je čini mi se prvi put da je Rejhan povisila glas i upravo zbog toga tu scenu smatram posebnom. 

Mada mi je bilo teško da snimim scenu u kojoj me ponižava, ne mogu da poreknem da je Gokberk privatno vrlo ljubazan i veseo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz) on Apr 16, 2019 at 5:09am PDT

A koju scenu smatrate najtežom?

Onu kad je Džavidan tresnula Rejhaninu glavu o zid. To je praktično bilo fizičko nasilje. Takođe, bila mi je teška i scena u kojoj se Emir zaklinje da će napraviti Rejhan pakao od života. Stvar je u tome što se u tim trenucima ne bih ponela kao Rejhan – svašta bih mu rekla! Ali nisam mogla, morala sam da ćutim i to mi je stvarno teško palo (smeh).

Kako biste opisali Gokberka Demirdžija u tri reči?

Ljubazan, veseo i... Veoma zgodan!

Imate li neku amajliju?

Da. Majka mi je jednom prilikom poklonila tursko oko, da me štiti od uroka. Uvek ga nosim sa sobom. Ako menjam tašnu, obavezno ga prebacim iz jedne u drugu.

Ima li nekih sličnosti između vas i Rejhan?

O, da. Nisam baš toliko smirena kao Rejhan, umem da planem, ali generalno bih rekla da sam mirna i strpljiva osoba. Možda su mi te osobine skrivene u genima, budući da je i moja majka takva. Ipak, za razliku od Rejhan, ne taložim u sebi ono što me tišti ili povređuje. Sve otvoreno kažem. Osim toga, aktivnija sam i energičnija od nje. Eh, da, i pričljivija!

Da ste mogli da birate, u kojoj biste seriji ili filmu igrali, a da su već snimljeni?

Bilo bi sjajno da sam dobila priliku da zaigram u seriji „Igra ćutanja” sa Muratom Jildirimom i Asli Enver.

Koji biste savet dali Rejhan?

Rekla bih joj da bi trebalo da bude malo tvrdoglavija. Kada je reč o odnosu sa Emirom, kazala bih joj da ne ćuti i da razgovara sa njim, da mu ne dozvoli da odlazi od nje bez objašnjenja.

Redovno čitam komentare publike na društvenim mrežama, bilo da su pozitivni ili negativni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz) on Oct 6, 2018 at 10:37am PDT


Koliko vam je teško da zaplačete pred kamerama?

Nije uvek jednostavno zaplakati. Međutim, po prirodi sam vrlo emotivna osoba i privatno mogu lako da zaplačem. Pokušavam da uđem u Rejhanin um, da osetim njen bol i stavim sebe na njeno mesto. Onda mi je lakše da se prepustim emocijama i ne moram da koristim nikakve dodatke poput veštačkih suza.

Kakav je vaš stav o društvenim mrežama? Da li im posvećujete mnogo vremena?

Nemam ništa protiv društvenih mreža. Volim da pratim profile koji mi se dopadnu. Otkako je „Zakletva” počela, trudim se da ispratim reakcije publike, bilo da su pozitivne ili negativne. Ne stižem uvek to da uradim, ali trudim se da, kad dođem sa snimanja, odvojim bar nekoliko minuta da vidim šta gledaoci pišu. 

Šta biste radili da niste glumica?

Bila bih nutricionista.

Koja je poslednja knjiga koju ste pročitali? 

To je roman „Čast”, koji je napisala Elif Šafak.

Hellomagazin.rs Instagram/ozgeyagizz
Tagovi: Ozge Jagiz

Pročitajte još

Najnovije vesti