Venčanje o kojem svet priča: Prebogata naslednica porodice Geti se venčala sa Jutjub zvezdom! (foto/video)

Venčanje o kojem svet priča: Prebogata naslednica porodice Geti se venčala sa Jutjub zvezdom! (foto/video)

Autor: | 18/07/2019

0

Kanađanka Điđi Gordžes (27), poznata Jutjuberka, i milijarderska naslednica Nats Geti (26) ozakonile su svoju vezu bajkovitim venčanjem u Kaliforniji. 

Điđi je tako blistala u raskošnoj venčanici, a njena supruga se odlučila za odelo iz sopstvene kolekcije. Venčanje je bilo raskošno pa je na njemu navodno bilo oko 220 zvanica, a par je sleteo helikopterom.

Điđino pravo ime je Gregori Alan Lazarato. Svoje videosnimke je počela da objavljuje još u 2008., a najviše pažnje privukla je 2013. godine kada se deklarisala kao transrodna osoba. Naime, svoju je transformaciju verno dokumentovala, što je privuklo publiku. 

Takođe, do 2016. godine se izjašnjavala kao biseksualna, da bi se iste te godine deklarisala kao lezbijka.

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je devojka. Ne stidim se toga i smatram se veoma srećnom. Nikada do tada nisam osetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Điđi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je Natalija pomogla da se seksualno opredeli.

Pre tri godine upoznala je milijarderku Nataliju, s kojom se verila u martu 2018. godine, takođe pred kamerama.

Natalija je unuka Ser Džona Pola Getija. Njena prabaka po majčinoj strani je glumica En Rork Lajt, a njen pradeda po majčinoj strani je Žan Pol Geti, osnivač kompanije Getty Oil. Njen brat, August Geti, takođe je gej i modni je dizajner. 

Natalija je inače model, modna dizajerka i aktivista LGBTQ populacije.

Naime, Natalija je svojoj izabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gde je dotična kleknula pred zvezdu Jutjuba pred prijateljima i porodicom.

https://www.instagram.com/p/B0Cj1knlCV4/

Kada je Đigi rekla 'da', dogodio se spektakularni vatromet, a ceo romantični događaj bio je dokumentovan na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/Bz9QK-Vlioa/

https://www.instagram.com/p/B0Cnj7fgVa4/

https://www.instagram.com/p/Bz9QGw9DR5P/

https://www.instagram.com/p/Bz3TDMSHyOY/

https://www.instagram.com/p/B0Bas6fJJ8_/

https://www.instagram.com/p/Bz9vTSfBHJx/

https://www.instagram.com/p/Bz7ON_8Azfc/

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti