Nataša Vukoje s osmehom pred porođaj: Proširene vene, sa vama ću se obračunati u Beogradu!

Nataša Vukoje s osmehom pred porođaj: Proširene vene, sa vama ću se obračunati u Beogradu!

Autor: | 17/07/2019

0

Trudnoća zaiste jeste "drugo stanje" u kojem se ženin svet tumba i sve se menja, telo menja formu, čula postaju izoštrenija, ćud još pomenljivija, suze i smeh se smenjuju u kratkim intervalima, ali ona radost zbog ishoda sve to potiskuje i čini ženu istinski srećnom. Takav je period i u životu Nataše Vukoje, koja sve svoje trudničke dane beleži i dokumentuje, na jedan iskren i otvoren način, ukazujući na sve promene, tegobe i teskobe koje je muče. 

Nataša je ušla u 34. nedelju trudnoće, porođaj je blizu, ali ništa je ne može sprečiti da se i dalje osmehuje i čini ono što je isplanirala.

- U svakom danu postoji onaj trenutak koji se može uhvatiti za smeh i lepu fotografiju, ma kako dan loš bio, i ako imate nekoga pored sebe da vas fotografiše. Dobro ti meni dosla #34weekspregnant - napisala je Nataša u svom postu, a zatim objasnila šta će činiti s tegobama koje je muče:

- Kad malo bolje razmislim, svako dobije ono što može da podnese. Tako da, proširene vene, sa vama ću se obračunati u Beogradu! Mučnine, nespavanje, gastritis, nesasnice, povraćanje, otečenost... Nećete me sprečiti u svim mojim avanturama planiranim. I naravno, sve ću dame podsećati da ŽIVOT nije INSTAGRAM - poručila je lepa trudnica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 17. Јул 2019. у 3:56 PDT

hellomagazin.rs VERENA MACHT FOTOS
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti