Novak Đoković ponovo sreo devojku koja ga obožava: Sad sam oženjen, nema skidanja! (video)

Novak Đoković ponovo sreo devojku koja ga obožava: Sad sam oženjen, nema skidanja! (video)

Autor: | 26/06/2019

0

Pred turnir na Vimbldonu koji se održava od 1. do 14. jula, Novak Đoković se lagano zagreva na egzibicionom turniru "Bubls", koji se održava u blizini Londona. Sjajan na travi, Novak je odneo pobedu, te je u dva seta savladao mladog čileanca Kristijana Garina.

Novinari su želeli da porazgovaraju sa dobro raspoloženim Noletom, a on se prisetio nekih momenata s prethodnog turnira, a posebno jedne devojke pred kojom je ostao bez majice.

- Imao sam neke momente bez majice ovde na Bublsu. Sećam se bila je tu jedna mlada dama... Pre par dana sam video fotografiju od pre pet-šest godina. Ona je sedela ovde iza u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je - oduševljeno je rekao Novak, na šta se voditeljka nadovezala:

"Ona te progoni!"

https://www.instagram.com/p/BzJ2lqGoxIk/

Novak se potom obratio devojci na tribinama: "Mislio sam da ćete nositi moju majicu".

Njegova verna navijačica je rekla da želi novi poklon od najboljeg tenisera sveta, ali Nole je poručio da ovaj put nema ništa od skidanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wedding Planner UK~Destination (@lovelydiauk) on Jun 25, 2019 at 1:37pm PDT

"Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržim neke stvari privatnim. Moramo da poštujemo moju suprugu, tako da ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bi slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica da se razumemo", rekao uz osmeh Novak piše Kurir Sport.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Novak Đoković