Dženifer Lopez u razgovoru sa najboljim voditeljima na svetu! (video)

Dženifer Lopez u razgovoru sa najboljim voditeljima na svetu! (video)

Autor: | 30/04/2019

0

Pevačicu Dženifer Lopez (49) intervjuisala su njena deca, blizanci Ema i Maks (11), koje ima s bivšim suprugom muzičarem Markom Entonijem (50).

Na svom YouTube kanalu Lopez je ovog puta, kako kaže, odlučila da probati nešto novo. Video je započela govoreći 'Dobrodošli na moj kanal. Pokušaću danas nešto drugačije...'

- U životu sam intervjuisana možda deset hiljada miliona milijardi puta i uvek mi se postavljaju uglavnom ista pitanja, pa sam odlučila da bi bilo zabavno ako bih dopustila Emi i Maksu da mi postave par pitanja - nastavila je Dženifer.

 - Sigurna sam da imaju neka pitanja i da će biti zanimljiva. Maks, Ema možete me pitati šta god želite na svetu. Pitajte me bilo šta - dodala je pevačica.

Pre nego su počeli s postavljanjem pitanja blizanci su sedeći razmišljali u tišini.

- Šta te najviše mučilo kada si bila u mojim godinama - prvo je pitao Maks.

Dženifer je odgovorila kako je stalno upadala u nevolje, i da je pomalo bila nalik njemu. Dodala je kako je volela da trči, igra se i da je bila poput dečka.

- Upadala sam u nevolje, jer bi se išunjala iz kuće. Moja soba je bila na drugom spratu, a bio je i mali krov ispod kojeg je bila šupa pa bih stavila merdevine na nju i tako se pela, spuštala i skakala sa šupe - pričala je pevačica deci.

- Kako te nisu čuli - pitala je Ema. Dženifer je objasnila kako je u početku nisu čuli, ali kako su je uvek kažnjavali, iako ne zna i ne seća se zašto.

- Bila sam stvarno dobra klinka, ali moja mama bi nas oterala u sobu i onda bih ja slušala muziku ili štošta i kad bi mi dosadilo samo bih istrčala, otišla bih da se igram s prijateljima. I jednog dana je išla da me proveri i mene nije bilo, pogledala je kroz prozor i videla merdevine... - priča Lopez na šta je Ema upitala kako je bilo živeti s bakom.

- To je duga priča. Ti znaš baku... iako je luda, bila je zabavna. Bila je mlada majka, udala se s 20, imala je nas troje do 26. Bilo je kao da ima trojke sa 26. Možeš li to da zamisliš. Dobila sam vas dvoje sa 37 godina i bilo mi je teško. Htela sam mnogo puta da iskočim kroz prozor, jer kad bi jedno od vas plakalo, pa drugo nastavilo pomislila sam 'Ah šta ću sad, pa ne možeš ti plakati Maks kad ona plače'. Znači bila je mlada mama, a to je kao da imaš stariju sestru. Ona je volela da pleše, uvek je htela da bude glumica, pevačica, plesačica. Izvrsna je plesačica, znate baku, kad uđe u sobu preuzme svu pažnju - objasnila je Džej Lo.

Pitanje o tome kako se osećala kada je otkrila da će imati blizance uputila joj je Ema, a Dženifer im je i to dočarala.

- Kada sam shvatila da sam trudna bila sam u Portugalu, spremala sam veliku predstavu. Bila sam u prikolici, na frizuri i šminkanju, a u stomaku sam osećala kao da imam leptiriće i odmah sam znala da nosim život u sebi. Otišla sam do lekara i uradili su mi ultrazvuk, stomak je još bio ravan. Lekar me potom upitao da li vidim malo zrno pirinča, i da je to beba, a drugo malo zrno je druga beba. Bila sam u šoku i počela sam se histerično da se smejem. Nisam mogla da verujem. I tako sam saznala da imam blizance.

Pogledajte i poslušajte šta su mališani još pitali svoju mamu.

hellomagazin.rs/m.g. Printscreen/Youtube
Tagovi: