Koncert Aleksandre Prijović u Beogradu biće poslednji: Povlačim se! Razlog prelep!

Koncert Aleksandre Prijović u Beogradu biće poslednji: Povlačim se! Razlog prelep!

Autor: | 30/09/2024

0

Koncert Aleksandre Prijović u Beogradu, i to četvri po redu, zakazan je za 22. decembar i njime će pevačica zaokružiti svoju sjajnu turneju pod nazivom "Od istoka do zapada". 

U intervjuu za Blic potvrdila je da neće više biti nijedan koncert posle ovog. Naime, Aleksandrini fanovi, kojih ima među omladinom, onih srednjih godina, ali i starije dobi, bili bi zasigurno zaintresovani za još neki koncert, koji bi možda otvorila, ali to njoj nije u planu, za šta ima i dobar razlog.

M.M./ATAImages

 

- Ne. Kao što sam i na svom profilu na Instagram objavila - samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila. 

A drugo, sve i da sam se u hodu predomislila nema više nijedan slobodan termin u Areni - rekla je Prija i najavila svoje povlačenje, barem na neko vreme. 

Pročitajte: Aleksandra i Mirka sinoć ponele čitavo bogatstvo u rukama - Ni manje torbe, ni veće cene, glumica za nijansu prošla jeftinije

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu (smeh). Povlačim se iz javnosti, na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Na pitanje novinara da li je u planu i proširenje porodice, Aleksandra je iskreno odgovorila. 

- Da se pita naš sin Aleksandar, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme - rekla je pevačica.

Verujemo da će i ovog puta, koncert Aleksandre Prijović biti pravi spektakl, posle kog odlazi na zasluženu pauzu.

M.M./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti