Svemir će se posebno pobrinuti za 2 znaka u maju: Pare će im padati sa neba

Svemir će se posebno pobrinuti za 2 znaka u maju: Pare će im padati sa neba

Autor: | 02/05/2024

0

Finansijski horoskop za maj

Poznata ruska astrološkinja Vasilisa Volodina otkriva da će dva horoskopska znaka imati posebno mnogo sreće u maju 2024. godine kada je reč o finansijama.

Maddi Bazzocco/Unsplash

 

Očekuju ih veći priliv novca i dobra poslovna atmosfera, pa će konačno moći finansijski da predahnu.

Odličan horoskop u maju kada je reč o materijalnom stanju smeši se Blizancima i Lavovima!

Blizanci

Svaki trud koji Blizanci preduzmu u maju biće bogato nagrađen, ali to će rezultirati velikim umorom na kraju meseca. Ipak, zamor vam neće smetati, jer ćete uživati u rezultatima svog rada.

Iako vam se smeši dobro finansijsko stanje, morate biti pažljivi, jer ćete uz veliku zaradu, imati i nenadane troškove. Obratite pažnju na 2. maj, to je datum kada ćete možda imati određene finansijske poteškoće, posebno ako vučete neke stare dugove.

Pročitajte: Veliki mesečni horoskop za maj - Sudbonosni susreti su pred nama, pratite znakove na putu!

S druge strane, 4. maj je datum kada vam mogu doći veoma dobri predlozi ili ideje za pokretanje novog posla ili alternativne načine zarade. Neočekivane prilike i prihodi čekaju vas 8. maja, kada takođe treba da budete posebno otvoreni za nove ideje.

No, posebno blagosloven period i ukupno poboljšanje u vašem novčanom statusu očekujte krajem meseca, odnosno od 20. maja, a dobro razdoblje će se nastaviti i početkom juna, sve do 9. juna! Finansijski uspeh tada je zagarantovan.

Savet astrologa je da većinu zarađenog novca ostavite po strani, ali ujedno nemojte zaboraviti na sebe i dozvolite sebi malo luksuza.

karolina grabowska / pexels

 

Lav

Da bi im novac lako stizao, moraće da pokažu svoje najbolje kvalitete - odlučnost i rešenost da idu napred.

Maj će vam, ujedno, biti naporan i od vas će iziskivati da rešite veliki broj radnih problema i prepreka. Ipak, ne brinite, sav trud i rad biće pošteno nagrađeni.

Najbolje će ići Lavovima koji teže finansijskoj nezavisnosti ili već imaju, odnosno onima koji se bave sopstvenim biznisom ili hobijem, prenosi Blic Žena.

Maj će definitivno biti jedan od najprometnijih meseci, ako ste sam svoj gazda.

Najbolji period za finansijske poduhvate očekuje vas od 9. do 15. maja, kada bi trebalo da budete aktivni i da primenite svoje ideje - to je trenutak kada ćete imati najveću podršku zvezda. Vredi razmisliti o ulaganju ili pokretanju novih projekata.

Važno je da u ovom mesecu pokažete i razboritost i odgovornost i rešite se dugova, bar onih kojih možete, kako biste izbegli probleme u budućnosti.

I ne brinite, i ako se pojave trzavice i padovi, ostanite smireni, na kraju meseca imaćete pozitivan bilans, mnogo bolji nego prethodnih meseci!

Novac vam stiže iz različitih izvora.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pexeles/Daniel Reche

Pročitajte još

Najnovije vesti