Horoskop za 18. avgust: Bikovima stiže ponuda koja se ne odbija, Vodolije muči nesanica

Horoskop za 18. avgust: Bikovima stiže ponuda koja se ne odbija, Vodolije muči nesanica

Autor: | 18/08/2024

0

Dnevni horoskop za 18. avgust

Ovan

Prelazak Meseca preko 11. kuće donosi vam vesti od nekoga ko sa vama želi da podeli neku važnu vest koja se odnosi na zajednički projekat. Ponuda za angažman u okviru ortačkog posla. Voljena osoba sklona je preterivanju.

Shutterstock

 

Bik

Sa Uranom na Algolu u vašem znaku i Mesecom u kući karijere, možete da dobijete ponudu koja se ne odbija, ali ćete ipak biti u dilemi kako da postupite. Dobro bi vam došao razgovor sa jednim Jarcem. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom.

Pročitajte: Plavi Supermesec stiže 19. avgusta i donosi dramatične obrte - Dva znaka neka se pripreme za sudbinske promene

Blizanci

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetoj kući, donosi vam mnogo više obaveza što nepovoljno utiče na vaš nervni sistem. Ljubavni partner je sklon preteranim reakcijama kada je vaš odnos u pitanju. Potreban vam je odmor.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme kuće praveći trigon sa Uranom, što vam donosi neočekivane novčane dobitke, moguće preko partnerskog posla. Napet aspekt sa Merkurom, upozorava na dodatni oprez sa dokumentima i vrednim sitnicama.

Lav

Aspekti vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Merkura sa Mesecom čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada je reč o pravnim pitanjima u vezi sa osnivanjem firme. Voljena osoba planira da vas iznenadi zajedničkim putovanjem.

Devica

Prelazak Meseca preko znaka Vodolije može vam doneti nov posao, preko kontakta sa strancima ili nekadašnjim saradnicima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Imate podršku Bika i Jarca.

Shutterstock

 

Vaga

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, u odnosu na Mesec koji danas prelazi preko Vodolije, donosi vam podršku osoba na položaju. Zauzete Vage mogu imati trzavice sa partnerom, a slobodne očekuje susret sa Vodolijom.

Škorpija

Prelazak Meseca preko vaše kuće privatnog života, donosi vam rasprave sa partnerom i članovima porodice. Danas vam ne polazi za rukom da pronađete zajednički jezik sa saradnicima. Čuvajte vredne sitnice. Potreban vam je odmor.

Strelac

Mesec u trećoj kući pravi izazovan aspekt sa retrogradnim Merkurom, koji upravlja vašim partnerskim odnosima. Zbog toga vaši argumenti danas neće biti dovoljno ubedljivi. Imate podršku jednog Ovna. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Pročitajte: Odani su, stabilni i odgovorni, na njih se uvek možete osloniti - Ovo su tri najpouzdanija znaka Zodijaka

Jarac

Mada prelazak Meseca preko kuće posla podstiče vaš entuzijazam i ambiciju neko će pokušati da uspori ili odloži realizaciju projekta koji vam je posebno važan. Voljena osoba nije oduševljena vašim predlogom za odlazak na odmor.

Vodolija

Sa Mesecom u kući ličnosti, koji obrazuje trigon sa vašim vladaocem Uranom, možete da uvećate zaradu preko poslova sa nekretninama i trgovinom organskim namirnicama. Trebalo bi da imate više sluha za saradnike. Nesanica.

Ribe

Vaš vladalac, retrogradni Neptun, pravi sekstil sa Mesecom u kući tajni, donoseći vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Želje voljene osobe pomalo su nerealne u odnosu na situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Nervoza.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović summerstock / pexels

Slične Vesti

Pročitajte još