Pluton kreće retrogradno i donosi haos: Ova 4 znaka su na udaru, sustižu ih promene i izazovi kakvima se nisu nadali

Pluton kreće retrogradno i donosi haos: Ova 4 znaka su na udaru, sustižu ih promene i izazovi kakvima se nisu nadali

Autor: | 23/08/2024

0

Retrogradni Pluton donosi haos

Pluton, planeta transformacije i moći, kreće retrogradno 4. septembra i ostaće u znaku Jarca do 19. novembra, a 4 znaka posebno osećaju njegov uticaj.

Septembar 2024. doneće sa sobom jedan od najvažnijih astroloških tranzita – povratak Plutona u znak Jarca. Ovaj događaj obećava ozbiljne izazove za četiri horoskopska znaka.

Pluton u Jarcu se tradicionalno povezuje sa sistemskim promenama u društvu. Ovoga puta tranzit u poslednjim stepenima znaka može izazvati značajne pomake u sferi moći i kontrole.

lindseygarrett / pexels

 

 

4 znaka na koja će najviše uticati Pluton u Jarcu

 
Ovan

Pluton će uticati na vašu desetu kuću karijere i društveni status. Možda će doći do promena u profesionalnoj sferi koje će zahtevati preispitivanje i ponovnu procenu vaših ambicija. Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njenog budućeg pravca.

Rak

Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će uticati na oblast odnosa. Biće pomenuti prošli sukobi i nerešeni problemi sa ljudima u vašem životu. Ovo je vreme da se oslobodite toksičnih veza i negujete zdrave odnose.

Pročitajte: Karakter težak ko crna zemlja - Sa ženom rođenom u ovom znaku brak je nemoguć, pa se vi oženite njom

Vaga

Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana sa domom i porodicom. Unutrašnji sukobi ili stari porodični problemi mogu se ponovo pojaviti. Ovo je vreme da preispitate svoje porodične odnose i stvorite stabilnije okruženje.

Shutterstock

 

 

Jarac

Pluton će ponovo ući u vašu prvu kuću, aktivirajući ličnu transformaciju. Jarčevi se mogu osećati pod pritiskom starih pitanja u vezi sa samoidentitetom i ciljevima. Možda ćete morati da napustite zastarele ideje o sebi i prihvatite novu verziju svoje ličnosti, piše wday.ru, prenosi Glossy.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by NASA on Unsplash