Buran vikend je pred nama: Vodolije očekuju lepi trenuci u ljubavi, a Ribe zanimljiv poziv

Buran vikend je pred nama: Vodolije očekuju lepi trenuci u ljubavi, a Ribe zanimljiv poziv

Autor: | 28/09/2024

0

Vikend horoskop za 28. i 29. septembar

Ovan

Ovaj vikend je kao stvoren za nove avanture. Budite hrabri i iskoristite svoju energiju da uđete u nešto što vas zanima, bilo da je reč o novoj aktivnosti ili putovanju. Neka vas vodi strast. Otvorite se ka novim mogućnostima i uživajte u uzbuđenju koje donose promene.

Photo by Pixabay

 

Bik

Opustite se i uživajte u malim stvarima. Prepustite se užicima kao što su ukusan obrok, opuštajuća masaža ili šetnja prirodom. Povežite se sa svojim telom i brinite o svom emotivnom i fizičkom blagostanju. Pokažite inicijativu u ljubavnoj vezi kroz praktične gestove.

Pročitajte: Njima nikada nemojte poveravati tajne! Ova tri znaka su najveće tračare horoskopa

Blizanci

Vreme je za druženje i komunikaciju, pa organizujte sastanke sa prijateljima ili porodicom i uživajte u smehu. Budite otvoreni za nove ideje i spremni da ih podelite sa drugima. Vreme je da razmislite o svojim potrebama i postavljanju emotivnih granica.

Rak

Posle uspeha na poslu tokom prethodne radne nedelje, iskoristite slobodne dane za sređivanje ormara, gledanje serija i odmor. Subota je idealna za druženje, a nedelja za izlet i punjenje baterija, pa iskoristite vreme da se opustite i osvežite. S partnerom vas očekuje manja rasprava. Ne terajte “mak na konac”.

Lav

Pronađite aktivnost ili projekat koji vam omogućava da izrazite svoj talenat i strast. Bilo da se radi o umetničkom nastupu ili vođenju projekta, ovaj vikend je savršen za pokazivanje vaše kreativnosti i samopouzdanja. Budite u centru pažnje i ne plašite se da izrazite sve svoje talente.

thefoxicon / pexels

 

Devica

Slobodni dani su idealni za balansiranje između produktivnosti i opuštanja. Uživajte u organizaciji i planiranju, ali odvojite vreme i za leškarenje. Usredsredite se na odmor i smanjenje stresa kako biste obnovili energiju.

Vaga

Oslobodite svoju kreativnost i istražite nove načine da uživate u životu. Razmislite o organizovanju neobične aktivnosti s prijateljima ili voljenom osobom, poput piknika na neobičnoj lokaciji ili posete umetničkoj galeriji. Budite otvoreni za nova iskustva i ideje.

Škorpija

Neka vam ovog vikenda udobnost bude na prvom mestu. Period je idealan za aktivnosti koje će vam pomoći da se osvežite, kao što su spa-tretmani, meditacija ili čitanje omiljene knjige. Važno je da se fizički i emocionalno odmorite. Partner će vam prirediti ljubomornu scenu.

Pročitajte: Najveće škrtice horoskopa - Dinar vam ne bi dali, spremni da gladuju samo da uštede

Strelac

Budite motivisani da se posvetite zadacima koje ste možda odložili ili koji zahtevaju veću pažnju. Postavite jasne ciljeve i organizujte vreme kako biste ih postigli. Budite proaktivni u rešavanju problema i prepreka i gledajte na izazove kao na prilike za rast i napredak.

Jarac

Razmislite o koracima koje morate preduzeti kako biste ostvarili svoje dugoročne planove. Možda je vreme da napravite novu listu prioriteta i razvijete strategiju za postizanje ciljeva. Budite disciplinovani i posvećeni, ali ne zaboravite da se odmorite.

layanne aguiar / pexels

 

Vodolija

Posle perioda stresa i manjih finansijskih izazova koje ste prošli, iskoristite slobodne dane za opuštanje kod kuće. Izbegavajte kritike i porodične svađe. Opustite se uz serije ili druge aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo. Imaćte lepe ljubavne trenutke.

Ribe

Budite hrabri za razgovor ili aktivnosti koje će probuditi vaš odnos sa voljenom osobom. Pokažite ljubav i podršku kroz konkretne romantične gestove. Budite otvoreni za nove ljubavne mogućnosti. Bićete pozvani na zanimljiv skup na kome ćete dobiti dobre poslovne ideje.

Preuzeto sa sajta sensa.rs


 


 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još