Horoskop za 16. oktobar: Rakove očekuje uvećanje prihoda, a Bikove strastveni susret

Horoskop za 16. oktobar: Rakove očekuje uvećanje prihoda, a Bikove strastveni susret

Autor: | 16/10/2024

0

Dnevni horoskop za 16. oktobar

Ovan

Mesec ulazi u vašu sedmu kuću i pravi sekstil sa vašim vladaocem Plutonom, planetom novca, ali i moći. To će nepovoljno uticati na komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedan Lav misli na vas. Problemi sa zubima.

Shutterstock

 

Bik

Ulazak Meseca u 12. kuću čini vas nervoznim, jer ste prinuđeni da komunicirate sa nekim ko vas nervira. Aspekti vašeg vladaoca Venere donose vam strastveni susret sa nekim koga ste oduvek smatrali prijateljem. Pazite da se ne opečete.

Pročitajte: Pun Mesec u Ovnu stiže 17. oktobra - Za ova tri znaka donosi sudbinsku ljubav

Blizanci

Danas su moguće rasprave sa saradnicima, kao i sa mlađim članovima porodice. Opozicija Venere i Urana nagoveštava romantičan susret sa jednim Lavom. Unosite više vitamina.

Rak

Vaš vladalac Mesec u kući karijere obrazuje sekstil sa Plutonom, planetom moći i novca, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Jedan Jarac šalje vam poziv za izlazak. Bračni partner insisitra da prihvatite neku njegovu odluku.

Lav

Ulazak Meseca u znak Ovna donosi vam dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašena osma kuća upozorava na oprez kada je reč o finansijama. Jedan Ovan misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Shutterstock

 

Devica

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa retrogradnim Saturnom, donosi uvećanje prihoda ili povoljan dogovor sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere u vašem znaku nagoveštava ulazak u romantičnu vezu sa Jarcem.

Vaga

Mesec ulazi u kuću partnerskih odnosa donoseći vam susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Naglašen znak Riba, koji zahvata vašu kuću posla, najavljuje dogovore o novim aranžmanima i projektima. Unosite više tečnosti.

Škorpija

Sa Mesecom koji ulazi u vašu kuću svakodnevnih aktivnosti, možete da zaključite dogovor o novom poslu, naročito ako se bavite nekom uslužnom delatnošću. Dobijate vest od poslovnih partnera iz zemlje nemačkog govornog područja.

Pročitajte: Nedeljni horoskop do 21. oktobra - Ovan ima poslovne probleme, Devica ostvaruje želju, Lav ostaje bez novca

Strelac

Inkonjunkcija između Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam konflikte i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Napet aspekt između Venere u vašem znaku i Urana upozorava da se pripazite moguće prevare.

Jarac

Pozicija Meseca koji ulazi u vašu kuću privatnog života odlaže realizaciju vaših planova, naročito u okviru nekog vida porodičnog biznisa. Oslonite se na jednu Devicu. Voljena osoba pokazuje znake posesivnosti. Nesanica.

Shutterstock

 

Vodolija

Vladalac vaših poslova Mesec ulazi u treću kuću, što nepovoljno utiče na odnose sa saradnicima. Sekstil sa Plutonom, vladaocem vaše karijere, donosi vam novac preko poslovne saradnje.

Ribe

Prelazak Meseca iz vašeg, u vatreni, impulsivni znak Ovna, čini vas nestrpljivim i konfuznim. Moguć je romantičan susret sa jednim zemljanim znakom. Ne nasedajte na provokacije.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Freepik/ bugphai

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti