Horoskop do 5. avgusta: Rak na korak ispred svih, Blizanci ostvaruju slatke snove, a ovaj znak čeka veliki preokret

Horoskop do 5. avgusta: Rak na korak ispred svih, Blizanci ostvaruju slatke snove, a ovaj znak čeka veliki preokret

Autor: | 29/07/2024

0

Nedeljni horoskop do 5. avgusta 2024. godine

Ovan

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Suhyeon Choi/Unsplash

 

Bik

U zavisnosti od interesovanja i motivacije, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri i kompromisne varijante.

U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Pročitajte: Za 4 horoskopska znaka avgust će biti najgori mesec - Čekaju ih ogromni problemi, ostaće bez prebijene pare

Blizanci

Situacija oko vas je vrlo promenljiva i teško je predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i izbegavate svaku vrstu rizika. Odložite naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove.

Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje vaših slatkih snova. Prepustite se osećanjima.

Rak

Nalazite se za veliki korak ispred drugih jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temama ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje i blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira odnos.

asadphoto / pexels

 

Lav

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne bi trebalo da se opterećujete novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Devica

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati sve što ste zamislili.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Dopustite osećanjima da vas vode.

Nedeljni horoskop do 5. avgusta 2024. godine

Vaga

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino ističete posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Posebno vam prijaju porodična harmonija i nečije prisustvo, jer možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnih izazova.

Shutterstock

 

Škorpija

Ponekad treba prihvatiti i one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli najrazličitijim izazovima. Oslonite se na intuiciju.

Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede da zajedno pronađete rešenja.

Strelac

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakcije bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U odnosu sa partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Jarac

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uslovi za uspeh ili dobitak. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno kada nisu u skladu sa vašim opredeljenjima.

Partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče i ubeđivanja.

surawitch atsaradorn / pexels

 

Vodolija

Nemate vremena za površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih podstičete negodovanje.

Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija pažnja.

Pročitajte: Odani su, stabilni i odgovorni, na njih se uvek možete osloniti - Ovo su tri najpouzdanija znaka Zodijaka

Ribe

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju rešavanje nekih poslovnih dilema. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno.

Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate odnos sa voljenom osobom, pokažite više razumevanja za kriterijume druge strane. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti