Veliki horoskop za jun: Bikove čeka dobar profit, Device žele novu romansu, a ovaj znak neka bude naročito oprezan

Veliki horoskop za jun: Bikove čeka dobar profit, Device žele novu romansu, a ovaj znak neka bude naročito oprezan

Autor: | 01/06/2024

0

Mesečni horoskop za jun 2024. godine

Ovan

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. 

Ukoliko Vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i zrno mudrosti ili neke skrivene adute. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.

Bik

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u Vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenu saradnju. 

Tajna ličnog uspeha i intimne sreće proističe iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas susret iznenađenja ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

Blizanci

Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. 

Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

Shutterstock

 

Rak

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom ima svoje dobre i loše strane. 

Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro bledunjavo ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Pročitajte: Ova 2 horoskopska znaka očekuje leto za pamćenje - Smeši im se sreća u poslu, uspeh i novac

Vaga

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. 

U odnosu sa voljenom osobom ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Škorpija

Stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji Vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje Vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umete da pronađete zaobilazno rešenje. 

Nalazite se u fazi emotivnog privida, često na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Imate utisak da Vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili priliku da ostvarite svoje namere. Uporno pokušavate da sagledate sve mogućnosti zajedničkog života. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje Vas nova ljubavna romansa.

Shutterstock

 

Strelac

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. 

Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Jarac

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite glavnu reč i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. 

Događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

Pročitajte: Čuvajte se ovih horoskopskih znakova - Apsolutni majstori manipulacije ne biraju sredstva da ostvare ciljeve

Vodolija

Nailazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vaš napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. 

U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.

Ribe

Osećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili zajedničke interese u predviđenom roku. Prepustite drugima da se dokazuju u novim ili eksperimentalnim situacijama. Preispitajte svoje stavove sa različitih aspekata uspešnosti i poslovanja. 

U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka paralelna interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere.

Mesečni horoskop za jun 2024. godine preuzet je sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Fallon Michael on Unsplash

Slične Vesti