Ako želite bebu, ovo su najbolji datumi za trudnoću do kraja 2024. godine

Ako želite bebu, ovo su najbolji datumi za trudnoću do kraja 2024. godine

Autor: | 11/06/2024

0

Najbolji datumi za trudnoću do kraja 2024. godine

Astrolozi su još na početku 2024. nagovestili da će ova godina biti veoma plodna u svim sferama, naročito ako planirate da proširite porodicu.

Neki su verovatno poslušali savete stručnjaka za horoskop i već iskoristili priliku, ali, ako želite bebu i radite na potomstvu, imate na raspolaganju još vremena.

Shutterstock

 

Najbolji datumi za trudnoću na rasporedu su uglavnom dva puta mesečno. Prvi naredni je 22. jun, kada će pun Mesec biti u Jarcu.

Naredna šansa pružiće se 5. jula, sa mladim Mesecom u Raku. Leto, romantična atmosfera puna radosti, pojačana osetljivost, Sunce i Mesec u konjunkciji sa ženskim znakom Raka - sve to sluti na devojčicu!

Pročitajte: Svaki horoskopski znak ima lek za slomljeno srce - Neki uživaju u bolu, drugi jedva čekaju da krenu dalje

Pun Mesec u znaku Jarca biće i 21. jula, što je delimično u konekciji sa 22. junom. Ako tada niste uspeli da ostanete u drugom stanju, eto nove prilike.

Shutterstock

 

Mlad Mesec u Lavu pojaviće se 4. avgusta i u leto uliti novu, svežu energiju. Ukoliko planirate putovanje za drugu polovinu tog meseca, obratite pažnju na 19. avgust, kada bi takođe moglo doći do začeća.

Nova prilika je 3. septembar, mlad Mesec u znaku Device, koji bi mogao da vam donese dečaka. Pun Mesec u Ribama, najmističnijem znaku Zodijaka, nastupa 18. septembra, a ako ste celog života sanjali o blizancima, želja bi sada mogla i da se ostvari!

Senzualnost se pojačava početkom jeseni, tačnije sa 2. oktobrom i mladim Mesecom u Vagi, dok pun Mesec u znaku Ovna, 17. oktobra, u vaš dom može da unese jednog dečaka.

Shutterstock

 

Odličan datum je i 1. novembar – mlad Mesec u Škorpiji i devojčica u najavi. Druga šansa pružiće se uskoro, 15. novembra, sa punim Mesecom u znaku Bika.

Pročitajte: Najtačniji slovenski horoskop za jun - spremite se za prekretnicu u životu

Mlad Mesec u Strelcu očekuje nas 1. decembra i može doneti višestruku trudnoću, odnosno blizance, a treba obratiti pažnju i na 15. decembar.

Poslednji mesec u godini pruža najviše prilika da ostanete u drugom stanju. Treća će se ukazati pred sam kraj 2024, 30. decembra, sa mladim Mesecom u znaku Jarca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Najnovije vesti