Brzopleti, impulsivni, skloni izlivima besa: Ovi horoskopski znaci imaju kratak fitilj, nemojte da ih ljutite

Brzopleti, impulsivni, skloni izlivima besa: Ovi horoskopski znaci imaju kratak fitilj, nemojte da ih ljutite

Autor: | 09/07/2024

0

Horoskopski znaci koji imaju kratak fitilj

Naše ponašanje zavisi od vaspitanja, karaktera, životnih stavova i uverenja, trenutnog raspoloženja, ali i temperamenta. Astrolozi dodaju – i od znaka u kojem smo rođeni.

Neki su previše emotivni, drugi su poznati po vatrenoj prirodi i tvrdoglavosti, ali postoji još jedan „folder“ – horoskopski znakovi koji imaju kratak fitilj i u stanju su da planu u sekundi. Ako niste među njima, onda nemojte ni da ih ljutite.

Shutterstock

 

Verovatno se niko neće začuditi što je na prvom mestu nešto „rogato“. Ovnovima vlada planeta Mars, koja je ime dobila po bogu rata. To bi trebalo da objasni njihovu sklonost da brzo i impulsivno reaguju.

Pročitajte: Nekom haos, nekom prosperitet - Saznajte šta retrogradni Saturn donosi svakom horoskopskom znaku

Oni važe za strastvene osobe, i čim osete da su izazvani, reagovaće tako što će uzvratiti. Dakle borba, a ne odstupanje. Ovan je direktan i često nestrpljiv, što može brzo da ga dovede do tačke ključanja, piše index.hr.

Ako se Ovnu niste iznenadili, Blizanci će vam sigurno biti šok. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, ovaj vazdušni znak može lako i brzo da pređe iz tihog razgovora u žestoku raspravu.

Shutterstock

 

Dualna priroda Blizanaca znači da mogu uspešno da balansiraju između različitih emocionalnih stanja, a često se dešava da reaguju pre nego što razmisle o posledicama.

I Škorpijom vlada Mars. Sklone su snažnom iskazivanju osećanja, imaju poseban temperament, ali su u isto vreme i veoma osetljive, samo što tu stranu ličnosti uglavnom skrivaju.

Njihova duboka osećanja brzo mogu da prerastu u bes ako ih povredite ili izdate. Prilikom sukoba ne štede na žestini, a želja za osvetom čini ih jednim od najintenzivnijih znakova Zodijaka.

Shutterstock

 

Lavovi, kojima vlada Sunce, vole da bude u centru pažnje. Imaju veliko srce, ali i veliki ego, što može da rezultira momentalnim izlivom besa ako ih zanemarite ili dovedete u pitanje njihov autoritet.

Pročitajte: Pazite se, slomiće vam srce - Ovo su horoskopski znaci koji najviše varaju

Ponosni su, stalo im je do integriteta, a njihov kratak fitilj često proizlazi iz potrebe da sačuvaju dostojanstvo i dominaciju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još