Sezona Lava je u toku, a ako želite da ulovite jednog, znajte da su ova 4 znaka Zodijaka njihove srodne duše

Sezona Lava je u toku, a ako želite da ulovite jednog, znajte da su ova 4 znaka Zodijaka njihove srodne duše

Autor: | 30/07/2024

0

Horoskopski znakovi koji su najbolji partneri za Lavove

Atraktivni, strastveni i moćni, Lavovi su uvek u centru pažnje i traže partnera koji će biti u stanju da isprati njihov tempo. A nije nimalo lako pratiti osobe koje su rođeni lideri i nastoje da budu „na čelu čopora“.

Vatreni su, vole akciju, dramu i uzbuđenja, što znači da bi njihova druga polovina trebalo da deli slične strasti. Srodna duša morala bi da poseduje odgovarajući temperament, a hellomagazin.hr otkriva u kojim znakovima ih Lavovi najčešće pronalaze.

Shutterstock

 

Ovan

Kakav spoj, pun elektriciteta i strasti! Lav i Ovan zaista imaju sve predispozicije da postanu najmoćniji par. Iako oba znaka vole da zapovedaju, niko od Ovna nije bolji u održavanju koraka sa bezgraničnom energijom jednog Lava.

Pročitajte: Za 4 horoskopska znaka avgust će biti najgori mesec - Čekaju ih ogromni problemi, ostaće bez prebijene pare

Vole zabavu, avanturističkog su duha, a uspeće ako budu iskreni jedno prema drugom i ne dopuste da im sitnice ili vatreni karakteri definišu intimni odnos. Čak i ako romantična veza ne postoji, Ovan i Lav će duboko u sebi uvek biti srodne duše, bez obzira na to hoće li dugo opstati zajedno ili ne.

Bik

U ovoj kombinaciji sve će se vrteti oko strasti i prepuštanja užicima. Oba znaka su izrazito senzualna i vole luksuz, pa lako mogu naći zajednički jezik kad su izlasci i putovanja u pitanju.

Shutterstock

 

Lav zna kako da učini da se Bik oseća posebnim, dok Bik zna kako da Lavu pruži potrebnu pažnju, što znači da im neće nedostajati ljubavi i romantike.

Ipak, preti im i mogućnost čestih sukoba jer oba znaka vole da vode glavnu reč, posebno kada se veliki ego Lava susretne sa tvrdoglavošću Bika. No, ako odluče da idu sami protiv sveta, mogu da preskoče sve prepreke.

Blizanci

Ova dva znaka vezu bi mogla da počnu prijateljstvom, a zatim da uplove u srećnu romansu. Blizanci se lako povezuju sa snovima o uspehu koje ima Lav, dok se Lav veoma divi kreativnom umu Blizanaca, zbog čega se jedni druge osećaju kao prave srodne duše.

Ako se nađu u vezi, čekaju ih česte rasprave oko toga ko je u pravu, ali će svaki put vrlo brzo zaključiti da raspravljanje ne vodi ničemu i umesto toga preći na nešto zabavnije.

Shutterstock

 

Rak

Ova dva znaka se razlikuju kao dan i noć, ali ostvaruju vrlo uspešne veze. Lavovi vole da budu u centru pažnje, dok su Rakovi više fokusirani na porodicu. Uprkos suprotnostima, izvrsno funkcionišu zajedno.

Pročitajte: Odani su, stabilni i odgovorni, na njih se uvek možete osloniti - Ovo su tri najpouzdanija znaka Zodijaka

Lav od Raka uči kako ostati sa obe noge na zemlji i pokazati emocije, Rak od Lava saznaje kako da izađe iz svoje ljušture i da veruje instinktima. Toliko različiti, a tako slični u isto vreme. Ako budu želeli da uče jedno od drugog, odnos će im biti savršen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock