Pun Mesec u Ovnu stiže 17. oktobra: Za ova tri znaka donosi sudbinsku ljubav

Pun Mesec u Ovnu stiže 17. oktobra: Za ova tri znaka donosi sudbinsku ljubav

Autor: | 15/10/2024

0

Pun Mesec u Ovnu stiže 17. oktobra i završava važan ciklus koji je započeo još u aprilu. Period do 1. novembra biće u znaku burnih emocija, a određeni horoskopski znaci kojima su planete naklonjene mogli bi da upoznaju sudbinsku ljubav.

Shutterstock

 

Pun Mesec u Ovnu donosi velike promene na emotivnom planu za ova tri znaka.

Pročitajte: Nedeljni horoskop do 21. oktobra - Ovan ima poslovne probleme, Devica ostvaruje želju, Lav ostaje bez novca

Vaga

Pun Mesec u Ovnu će proći kroz vaš partnerski sektor. Vreme je za sklapanje ugovora, na primer bračnog. Zapravo, takav tranzit pokazuje da je došlo vreme za ozbiljnu i dugoročnu vezu. Ne odbijajte nove ponude za posao. Do svog sudbinskog partnera možete doći kroz uspešan zajednički projekat.

Budite spremni da vaša društvena aktivnost dostigne “eksplodira”. Provedite oktobar u različitim kompanijama, pokušajte da uspostavite poslovne kontakte. Dugo očekivana veza je iza ugla.

Photo by Joseph Gonzalez on Unsplash

 

Strelac

Jesen 2024. godine je period kada se testira snaga Strelca. Na primer, ako odlučite da budete iskreni, Univerzum će od vas zahtevati iskrenost u svakoj situaciji. Ne plašite se da izrazite sebe i otvorite se svetu. Budite sigurni da imate šta da mu ponudite.

Vaša autentičnost je ono što će dovesti do trajne veze, koja bi mogla početi već ovog meseca.

Ovan

Očekuje vas teška lekcija. Poslednjih šest meseci je možda izgledalo kao pravi izazov. Ostaje samo ispit. Pun Mesec u Ovnu pružiće vam priliku da upoznate nove ljude koji će dugo ostati u vašem životu.

Ali, budite spremni da se oprostite od nepotrebnog nereda i pustite ono što više ne služi vašoj najvišoj svrsi.
 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti