Vanvremenska elegancija glumice Danielle Vasinove na crvenom tepihu dodele Emmy nagrada

Vanvremenska elegancija glumice Danielle Vasinove na crvenom tepihu dodele Emmy nagrada

Autor: | 20/06/2024

0

U novom filmu, neo-noar trileru “Darkness of Man”, deli ekran sa zvučnim imenima kao što su legendarni Žan Klod van Dam, ali i ništa manje slavni Erik Roberts, Šanen Doerti i Kristana Loken.

No, i njeno lice je već dobro poznato ljubiteljima sedme umetnosti. Ona se zove Danielle Vasinova, pojavljivala se u mnogim uspešnim filmovima i televizijskim serijama, a za atraktivan izgled zaslužan je zanimljiv genetski miks – češki i indijanski.

Promo

 
 

Rođena je u Konektikatu. Za glumu se zainteresovala još kao devojčica, a inspiraciju je pronašla u svojoj baki koja je u Pragu bila poznata glumica i pevačica. Njen pradeda je Rej Strang, umetnik poznat po slikama na kojima je ovekovečio konje i američki Zapad.

Sa 13 godina Danielle je ušla u svet modelinga. Ubrzo je potpisala ugovor sa agencijom i otišla u Njujork, gde se bavila manekenstvom narednih pet godina dok nije počela glumačku karijeru.

Promo

 

Multitalentovana lepotica diplomirala je komunikologiju na Univerzitetu Konektikat i studirala dramu. Iza nje su brojne uspešne i upečatljive uloge, mahom u akcionim ostvarenjima.

Iako neprestano radi, Danielle pronalazi vremena za druga interesovanja u životu. Kada nije ispred kamera, voli da jaše konje (odrasla je na farmi), da putuje, vozi motor i uživa u prirodi, da sa prijateljima obilazi dobre restorane, a veliko zadovoljstvo predstavlja joj i humanitarni rad.

Danielle Vasinova nedavno je zablistala i na dodeli “Emi” nagrada. Bila je nominovana u kategoriji “Daytime Emmy Award” za ulogu u devetoj sezoni drame “The Bay”. Ove godine zgodna glumica opčinila je i posetioce Kanskog festivala, čijim je crvenim tepihom takođe prošetala.

Promo

 
 

Tekst na engleskom pročitajte OVDE

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti