Smršala je po savetu Novaka Đokovića, pa obukla haljinu koja ocrtava svaku liniju tela: Bravo, Nina!

Smršala je po savetu Novaka Đokovića, pa obukla haljinu koja ocrtava svaku liniju tela: Bravo, Nina!

Autor: | 14/06/2024

0

Nina Badrić blista u božanstvenoj kreaciji

Nina Badrić nikad bolje nije izgledala, kažu ovih dana mnogi njeni fanovi. Novi imidž – kratka kosa – sjajno joj stoji, a još ranije je liniju doterala do savršenstva, tako da i ovo leto dočekuje spremna.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda regiona danas je ponovo zaustavila dane i godine, kako glasi naslov njenog hita, zablistavši u božanstvenoj haljini na kakvoj bi joj pozavidele i holivudske dive.

Instagram/badrich

 

Na jednom događaju u Zagrebu pojavila se u fantastičnoj kreaciji sirena kroja, u kraljevskoplavoj nijansi. Fotografiju je objavila na Instagramu, izazvavši erupciju oduševljenja.

Pročitajte: Od ovoga kraće ne može - Nina Badrić rekla zbogom bujnoj kosi zbog trendi frizure, kakva hrabrost!

“Prelepa”, “Žena za sva vremena”… Komplimenti ne prestaju da se nižu. S razlogom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Još pretprošle jeseni Nina je iznenadila javnost kada je predstavila novi look sa dvadesetak kilograma manje. Kako je otkrila, velika promena desila se kada je iz ishrane izbacila namirnice životinjskog porekla.

Evolucija je počela 2020. godine, indirektno zahvaljujući najboljem teniseru sveta.

- Dugo sam pratila način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama, i zaista sve ima smisla - objasnila je pevačica jednom prilikom.

Instagram

 

- Otkako se držim ovog režima moje telo je u balansu, koža i kosa sijaju, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada baš i nisam razmišljala koje namirnice unosim u organizam.

Pročitajte: Haljina Nine Badić je sve što vam je ovog leta potrebno, identičnu možete kupiti za 4.999 dinara

Osećam se odlično, poletno, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom podiže svoj imunitet. Uz to se i kilogrami tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam - rekla je tada Nina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još