Za posetu crkvi u Parizu prva dama odabrala je haljinu sa etno motivima, jedna fotografija posebno oduševila

Za posetu crkvi u Parizu prva dama odabrala je haljinu sa etno motivima, jedna fotografija posebno oduševila

Autor: | 30/06/2024

0

Haljina Tamare Vučić ima posebnu simboliku

Za nekoliko nedelja Pariz će postati centar sveta. U Gradu svetlosti ovog leta održavaju se Olimpijske igre, a tim povodom otvorena je i Srpska kuća, u kojoj će, dok naši sportisti budu pokušavali da se izbore za medalje, biti promovisane ovdašnja kultura, tradicija, gastronomija, istorija.

Na čelu naše delegacije je prva dama Tamara Vučić, koja je na svečanom otvaranju u rezidenciji ambasadora Srbije u Francuskoj zablistala u elegantnoj kreaciji brenda "Mihano Momosa" sa otvorenim ramenima.

Miloš Nadaždin

 

No, narednog dana videli smo je u drugačijoj kreaciji. Ulazak u verski objekat zahteva poseban dres kod, pa je Tamara to pravilo, kao i uvek, ispoštovala.

Pročitajte: Najlepšu je čuvala za Pariz - Tamara Vučić blistala u elegantnoj haljini, a tek kad vidite ko joj je pravio društvo

Za posetu pravoslavnoj crkvi Svetog Save odabrala je crno-belu haljinu sa dugim rukavima, ukrašenu etno motivima. Autfit se savršeno složio i sa narodnom nošnjom u kojoj ju je dočekao jedan dečak.

 

 

“Pred korenima i snažnim osećanjem povezanosti nemoćni su i zub vremena i geografska udaljenost“, napisala je prva dama na Instagramu ispod albuma fotografija.

Pročitajte: Barbi kombinacija koja svaku ženu pretvara u lutku - Odelo Tamare Vučić nosi domaći potpis

„U to su me još jednom uverili naši ljudi u Francuskoj, u Crkvi Svetog Save u Parizu, na Vidovdanskoj akademiji koja se ove godine organizuje prvi put. Posebna zahvalnost Njegovom preosveštenstvu Episkopu zapadnoevropskom gospodinu Justinu.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti