Anastasija i Vanja Gudelj u modnom duelu, ko se bolje obukao za noćni izlazak na Ibici

Anastasija i Vanja Gudelj u modnom duelu, ko se bolje obukao za noćni izlazak na Ibici

Autor: | 02/07/2024

0

Anastasija Ražnatović i Vanja Gudelj u modnom duelu

Sunce i more su lek za sve, pa i za poraze. Posle putešestvija po Nemačkoj, gde je pratila supruga Nemanju Gudelja na utakmicama reprezentacije Srbije tokom Evropskog prvenstva, Anastasija Ražnatović vratila se u Španiju.

Instagram

 

No, Anastasija nije otišla u Sevilju, gde njih dvoje inače žive, već pravo na Ibicu. Ovih dana Instagram je obasipala razglednicama sa mondenskog ostrva i fotografijama u kupaćem kostimu, ali pronalazi vremena i za noćni provod.

Pročitajte: Nemanja Gudelj jedan je od najbogatijih srpskih sportista, evo koliko NEDELJNO ZARAĐUJE

Kako smo videli na Instagram storiju, društvo joj pravi Nemanjina sestra Vanja. Njih dve sinoć su uživale u poznatoj diskoteci „Pacha“, za koju su odabrale posebne autfite.

Bio je to pravi modni okršaj. No, teško je reći koja je pobedila. Oba stajlinga su u trendu, obe su zgodne, za obema su se okretali...

Instagram

 

Anastasija se odlučila za kombinaciju kojom je dominirala crna boja - duboke čizme preko kolena, top sa prorezom na struku i otvorenim ramenima, teksas mini suknja.

Skoro isto izdanje, ali u drugačije koloritu, ponela je i Nemanjina sestra. Vanja je imala duboke teksas čizme, roze majicu na bretele sa rajsferšlusom po sredini i mini suknju s printom.

Nije lako odlučiti koja je bolje izgledala, zar ne? Zato ćemo obema dati najviše ocene.

Ko se bolje obukao za noćni izlazak?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti