Anastasija i Vanja Gudelj u modnom duelu, ko se bolje obukao za noćni izlazak na Ibici

Anastasija i Vanja Gudelj u modnom duelu, ko se bolje obukao za noćni izlazak na Ibici

Autor: | 02/07/2024

0

Anastasija Ražnatović i Vanja Gudelj u modnom duelu

Sunce i more su lek za sve, pa i za poraze. Posle putešestvija po Nemačkoj, gde je pratila supruga Nemanju Gudelja na utakmicama reprezentacije Srbije tokom Evropskog prvenstva, Anastasija Ražnatović vratila se u Španiju.

Instagram

 

No, Anastasija nije otišla u Sevilju, gde njih dvoje inače žive, već pravo na Ibicu. Ovih dana Instagram je obasipala razglednicama sa mondenskog ostrva i fotografijama u kupaćem kostimu, ali pronalazi vremena i za noćni provod.

Pročitajte: Nemanja Gudelj jedan je od najbogatijih srpskih sportista, evo koliko NEDELJNO ZARAĐUJE

Kako smo videli na Instagram storiju, društvo joj pravi Nemanjina sestra Vanja. Njih dve sinoć su uživale u poznatoj diskoteci „Pacha“, za koju su odabrale posebne autfite.

Bio je to pravi modni okršaj. No, teško je reći koja je pobedila. Oba stajlinga su u trendu, obe su zgodne, za obema su se okretali...

Instagram

 

Anastasija se odlučila za kombinaciju kojom je dominirala crna boja - duboke čizme preko kolena, top sa prorezom na struku i otvorenim ramenima, teksas mini suknja.

Skoro isto izdanje, ali u drugačije koloritu, ponela je i Nemanjina sestra. Vanja je imala duboke teksas čizme, roze majicu na bretele sa rajsferšlusom po sredini i mini suknju s printom.

Nije lako odlučiti koja je bolje izgledala, zar ne? Zato ćemo obema dati najviše ocene.

Ko se bolje obukao za noćni izlazak?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još